Психо тест
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Психо тест
Колеги ще почвам С категория и искам да ви питам това психото лесно ли се взима не се ли взима, кво се прави на изпита за кое да внимавам и т.н?
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Re: Психо тест
Едно време като ме взимаха охрана и аз го минах, 2001 някъде беше. Дадоха ни тестовете, въпроси и отговори да избереш от няколко, Така е направени, че човек който има отклонение да не разбере за какво става дума а човек който е наред да отговори както трябва, въпросите са съвсем обикновенни. Мисля че се повтаряха по начин който да се усетиш, примерно те питат "стряскате ли се от катастрофи, като ги видите на живо" и отговаряш да, другия след няколко въпроса е "катастофите стряскат ли ви" това е пример за какво става дума. Така беше тогава и това видях аз, прди това говориха някакви психолози с нас, един по един влизахме и говорихме. Питаха ни съвсем обикновенни въпроси, приятелски разговор... "за какво си мечтаеш след 2-3 години", "какво смяташ да постигнеш в живота" и т.н. Незнам сега да ли е същото, да кажат тези който скоро са го минавали. Отговаряш на всичко смислено, няма да отговориш, че черното е бяло я и готово.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
За С-категория е съвсем различно.Аз съм го минавал преди доста години, така че да кажат по запознатите как е точно е в момента 

- nuri_3556
- Автомобил: Golf 3+golf 4
- Двигател: AEK 1995+AGU 250+
- Контакти:
Имам отговорите колега 

-
- Автомобил: Volkswagen
- Двигател: ABD
2011 карах курс за С категория,ходих на психо,изпита си е доста дълъг по спомен около 4-5 часа,има най-различни въпроси от рода на "какво бихте направили ако автомобил ви пресече пътя с предимство" и си има отдолу отговори,и ако си съвсем наред би трябвало да отговориш най-логичното и неагресивно..имаше също така и разни квадратчета ,кръгчета,които сами по себе си се подразбират кое,къде.След всички въпроси,влизахме в една стая с една машинка с копчета,което копче светне,трябва много бързо да го натиснеш,и така докато натискаш машинката ускорява и започват по бързо да се сменят копчетата,но свикнеш ли в началото по инерция ще го минеш,доколкото помня имаше и два педала,като чуеш тънак звук,натискаш единия педал,а като чуеш дебел звук натискаш другия...Преди да се явя на паихото ми казаха за някакви частни нещо като уроци,да се запознаеш с всичко което ще те питат и ще правиш с машинката,но аз не отидох..дано съм помогнал с инфото
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
В неделя и аз съм на психо за C ще видим какво ще стане, ама колегата ме стресна ся с тая машина ! :)
- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
Като полицай всяка година минавах такъв тест....е с малки разлики. Няма нищо смущаващо - първо са листовки с логически задачи - полукръг да му намериш мястото сред полукръгове , полуквадрати , полутриъгълници и прочие. После минаваш на машинката за да ти проверят реакциите - светва жълто - натискаш жълт бутон.....Циганите таксиметрови шофьори издържат същия тест. Няма страшно. Направили са я тази простотия за да се изхранват мизерните психолози...........Не се шашкай - имаш право на 6 грешки.....може и повече - ако психото е гладен..........Всъщност тук в нета има тренажор - може да се упражняваш. Влез и се успокой. Няма нищо страшно.
-
- Автомобил: Volkswagen
- Двигател: ABD
Не ,няма нищо страшно,просто важното е да не се паникьосваш на машинката
- nuri_3556
- Автомобил: Golf 3+golf 4
- Двигател: AEK 1995+AGU 250+
- Контакти:
Да машинката е по шибано,ако има къде да потренираш малко ще е хубаво.За листовките имах отговорите колеги но не мога да ги намеря,сега пак ще ги търся.
- Sonny_89
- Автомобил: VW Passat B7 + Opel Astra H
- Двигател: CFFB + Z19DTH
Колеги , трудно беше преди . През 2007 се записах за C - категория и тогава от 36 явили се , изкарахме само 4-ма
. Сега вече си има частни кабинети , където отиваш , плащаш около 80 лв мисля и със сигурност при явяване взимаш (всичко е формално) . Преди се плащаше 25 лв. в ДАИ . Не одобрявам тази практика в момента
, но както се казва : "за пари........ " и т.н.

- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Карах ''C'' около 1991-92г.,ако още я има, машинката е шибана,щото трябва да си със ''слонски'' нерви.Въобще целия психотест изисква максимална доза концентрация и хладнокръвие.Сега сигурно не мога да го мина...
п.с.При машинката седеше някакъв доктор,психиатър мисля,ама си беше по психясал от всички ни накуп.Голям нервак,сега си мисля дали не го е правил нарочно да ни ''лази''по нервите.
Ще успееш,просто бъди спокоен и се ''изключи'' от всичко около теб.Успех
п.с.При машинката седеше някакъв доктор,психиатър мисля,ама си беше по психясал от всички ни накуп.Голям нервак,сега си мисля дали не го е правил нарочно да ни ''лази''по нервите.
Ще успееш,просто бъди спокоен и се ''изключи'' от всичко около теб.Успех

- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Единственото гадно нещо е машинката.. там имаш за 1 секунда едно движение тоест на 1 секунда се сменят бутоните който трябва да натиснеш :) но няма нищо притиснително минава се
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Ако не го мина от 1-я път ще го мина за втори, те защото тестовете се провеждат събота и неделя и тая ми вика ела по-добре в неделя сутринта, че е по-спокойно и си за 1-ви път
ааа викам добре ще я видим тая работа, искам ми 60 лева за цялата процедура !

-
- Автомобил:
- Двигател:
Хаха колега и аз в понеделник съм на психо и за 60лв ще го мина от първия път.
Инструктора ми е точен човек не е от тези който вземат изпод масата.

- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Ето това ли е...http://listovkite.com/psycho_test.php
Върни се в “ОФФ-Топик - други”