Здравейте,
Скоро тема не съм пускам, но сладурите от Радиал ме провокират и бих искал тук поне да обяснят действията си... Ако искат естествено ;)
Та попадам аз на рекламка във фейса си на Радиал и тяхна промоция. И понеже съм купил поне 6 комплекта от по 4бр гуми за колите си през последните години, се загледах. Дадена някаква цена на гуми (няма да я коментирам) и отдолу "промоция на монтаж" с дадени някакви цени на въпросния монтаж. И като дългогодишен клиент знам, че винаги (поне до сега), монтажа при покупка на 4бр. гуми винаги е бил безплатен при тях. После се загледах, че става дума за сравнително новия им център на Симеоновско шосе (преди доста години имаха пак център на Симеоновско). Та ми стана интересно и написах коментар под поста им, че винаги монтажа е бил безплатен, а сега не само пари искат ми и промоция го изкарват. Понеже пиша от телефон, допуснах правописна грешка (както сигурно и тук), та реших да я оправя. И изненада - коментара ми го няма...
Бързи модове и строги, направо темерути :D
Пиша нов, че не е добре така да трият набързо и дори да не дават някакво измислено обяснение, ама уви... пак секира :)
Та нали съм темерут, реших да споделя с Вас и гуглето, какви кофти практики имат техните пиАр, рекламни или там каквито са, агенти.
Скоро май пак ще взимам гуми и дано поне в действителност са запазили лоялното си отношение. Винаги съм бил доволен от центъра им в Студ. град до МЕИ и дано да са си останали печени и този гаф (за мен) се отнася само рекламчиците или до центъра на Симеоновско.
А темата пускам основно, защото аман от тъпи и измислени промоции от типа ' купи 4 гуми за джип за бахти парите и вземи одеало за 3лв. Безплатно!!!"
П.с. дано и тук не ме забършат хахахха
Едит. хашиштаг: ПРОМОЦИЯ РАДИАЛ , PROMOCIA RADIAL , ГУМИ РАДИАЛ , GUMI RADIAL , ЦЕНТЪР РАДИАЛ , CENTAR RADIAL
Некоректна промоция и реакция на Радиал
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Некоректна промоция и реакция на Радиал
Последна промяна от group® на Съб 31 окт 2015 22:52, променено общо 3 пъти.
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
Re: Некоректна промоци и реакция на Радиал
Добре си направил 

- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
group® написа:.... купи 4 гуми за джип за бахти парите и вземи одеало за 3лв. Безплатно!!!"

- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Сега видях, че и друг път сме ги отразявали във форума за 'КОРЕКТНИ' - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=13&t=197690
(На 1ра страница в гугле при radial gumi)
Хашиштаг: ПРОМОЦИЯ РАДИАЛ , PROMOCIA RADIAL , ГУМИ РАДИАЛ , GUMI RADIAL , ЦЕНТЪР РАДИАЛ , CENTAR RADIAL
Едит: сега видях, че са ме баннали от страницата им във фейса и не мога да пускам мнения хахахах Ето и страничката, че са им две на брой :) https://m.facebook.com/AvtocentarRadialplus/
(На 1ра страница в гугле при radial gumi)
Хашиштаг: ПРОМОЦИЯ РАДИАЛ , PROMOCIA RADIAL , ГУМИ РАДИАЛ , GUMI RADIAL , ЦЕНТЪР РАДИАЛ , CENTAR RADIAL
Едит: сега видях, че са ме баннали от страницата им във фейса и не мога да пускам мнения хахахах Ето и страничката, че са им две на брой :) https://m.facebook.com/AvtocentarRadialplus/
Re: Некоректна промоция и реакция на Радиал
Аз съм изключително недоволен от новия "Радиал" на Симеоновско шосе.
Ето и разговора, проведен в магазина им:
Аз: Добър ден. Бихте ли ми изкарали ценова листа на зимните гумите, които продавате?
Той: Ценова листа няма да ви изкараме, защото ние сме професионалисти. Кажете какви гумите искате и ще ви дадем цени?
Аз: Ами нещо от средния клас. ( Малко тъп отговор от моя страна, но въпросът и неговият отговор ме хвана неподготвен).
Той: Ще ви предложим гуми от висок клас и ще ви дадем цени като за среден клас.
Аз: Ами добре.
Той. Ето тази, Тойо ( не помня точния модел, но май беше S953), е най-добрата по отношение цена/качество.
Аз: Колко струва?
Той: Ще ви ги дадем за по 145 лв бройката.
Аз: ( Бърза справка в гугъл и видях, че тази гума струва около 150 лв навсякъде. Обръщам се към рафта и гледам Sava Eskimo S3). Колко струва тази гума?
Той: Около 140 лв.
Аз: А монтаж?
Той: По 5 лв на гума.
Големи отстъпки няма що. Хубав център, модерен, европейски, ама пак българското си проличава още с влизането.
Ето и разговора, проведен в магазина им:
Аз: Добър ден. Бихте ли ми изкарали ценова листа на зимните гумите, които продавате?
Той: Ценова листа няма да ви изкараме, защото ние сме професионалисти. Кажете какви гумите искате и ще ви дадем цени?
Аз: Ами нещо от средния клас. ( Малко тъп отговор от моя страна, но въпросът и неговият отговор ме хвана неподготвен).
Той: Ще ви предложим гуми от висок клас и ще ви дадем цени като за среден клас.
Аз: Ами добре.
Той. Ето тази, Тойо ( не помня точния модел, но май беше S953), е най-добрата по отношение цена/качество.
Аз: Колко струва?
Той: Ще ви ги дадем за по 145 лв бройката.
Аз: ( Бърза справка в гугъл и видях, че тази гума струва около 150 лв навсякъде. Обръщам се към рафта и гледам Sava Eskimo S3). Колко струва тази гума?
Той: Около 140 лв.
Аз: А монтаж?
Той: По 5 лв на гума.
Големи отстъпки няма що. Хубав център, модерен, европейски, ама пак българското си проличава още с влизането.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Е то има ли нормален човек който като види големите букви ПРОМОЦИЯ и да не се замисли къде е уловката,а такава винаги има :) Поне в ерата на интернет веднага можеш да разбереш за какво иде реч в случая с едно бързо търсене
P.S Това с одеялото при покупка на гуми за една шапка пари и на мен ми беше много смешно
Или друга верига сервизи която ти предлага да си купиш 3 гуми а четвъртата е подарък,естествено цената на трите е колкото на 4 ако си ги купиш от друго място 

P.S Това с одеялото при покупка на гуми за една шапка пари и на мен ми беше много смешно

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми изтриха коментара под това абсолютно заблуждаващо от тяхна страна твърдение:
"ще се проверява дали са поставени зимните гуми"
"ще се проверява дали са поставени зимните гуми"

може ли да се рипортнат за заблуждаваща реклама някъде?
никой няма да търси зимни (М+S) гуми по колите, но те имат интерес да го напишат така. Законът все още не е приет.
хранителните вериги ги друсат с много пари за такива работи
никой няма да търси зимни (М+S) гуми по колите, но те имат интерес да го напишат така. Законът все още не е приет.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Те са хитри, публикували са линк към чужда статия...
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
VWGT написа:
Кой ги друса?
Преди малко се опитах да си купя лимони от Кауфланд, ама явно процедурата не е за туземци като мен защото ги претеглих - 374г, ама на касата ми казаха, че тези лимони не трябва да се теглят и цената била за цялата мрежичка от 500г. Явното несъответсвие в грамажа никак не смути касиерката.
Трябваше ли да звънна някъде?
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Bobi85 написа:А
Такива са професионалисти, че ти препоръчват една от най-опасните гуми на пазара към момента...

- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
ADAC дават оценка "задоволително" в тестовете си за тази гума, мисля, че малко прекаляваш с изказванията 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Доста неправилна стратегия за управление на Facebook страницата на Радиал.
Сега им гледах сайта. Като си купиш гуми монтажът бил безплатен, но за баланс и тежести 5 лв...
Доста подвеждащо.
Ако не си купиш гуми от тях, с баланс и тежести всичко излиза 11 лв на гума за 15".
Мога да препоръчам едни гумаджии, които ползвам напоследък и съм доволен. Намират се на Дойран до ресторант Ниагара от другата страна на реката. При тях 32 лв излиза смяната на 4 гуми.

Сега им гледах сайта. Като си купиш гуми монтажът бил безплатен, но за баланс и тежести 5 лв...

Ако не си купиш гуми от тях, с баланс и тежести всичко излиза 11 лв на гума за 15".
Мога да препоръчам едни гумаджии, които ползвам напоследък и съм доволен. Намират се на Дойран до ресторант Ниагара от другата страна на реката. При тях 32 лв излиза смяната на 4 гуми.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”