Здравейте колеги! Първо искам да се извиня за това , че ви занимавам с проблеми като този , и за някои изрази които ще употребя по-надолу по адрес на ВИНОВНИКА заради който седнах да пиша.
Значи цялата история е следната : Харесах си една решетка KAMEI заедно с Bad Look от форума на tuning.bg , за доста прилична цена и много се зарадвах , че най-накрая ще си имам такава комбинация , каквато м/у другото търся от доста време насам . Всичко ОК , свързах се с пича който продава решетката (той е от Пловдив) , разбрахме се чрез куриер да ми я изпрати и дотук добре ! Оттук вече се намесва небезизвестната за всички нас спедиторска фирма ЕКОНТ ! Качват я те на бусчето (или там каквото и да е) , и някой СУЛЬО , който му е крив целия свят , че трябва да си мръдне малко гъза да поработи , мятка решетката при целия куп кашони и пликчета пътуващи за София , и въобще даже не си е направил труда да погледне , че на опаковката е залепена ОГРОМНА лепенка - ЧУПЛИВО !!! И познайте какво става ?!?! ... Хубавата решетчица вече е на парчета

Звънят ми те днес по обед , и ми заявяват - "Ами стоката ви е вече тук , но е СЧУПЕНА при пренасянето " . К'во прайме, питам аз ! Отговора: "Ами трябва да дойдете в централата ни (Хаджи Димитър) за да напишеме там някви протоколи и секви такива шитни за рекламация . ОК , отивам аз .. и след 1 час чакане на студа , идва някъв ПАРЦАЛ , който им се води управител , и започва да ми обяснява , как трябва да си заплатя стоката , и чак тогава да пусна такъв ИСК , а най интересното и нагло нещо беше , че трябва да я платя , за да я отворя да вида дали ония ТУПАН при пренасянето не е счупил още нещо

. В крайна сметка след 2 часа нерви и разправии ... едно че си платих за СЧУПЕНА РЕШЕТКА , и второ сега трябва да чакам 14 дни за да получа някъв отговор дали ще ми я изплатат или не . Е ТВА Е ПИЧОВЕ - ЖИВЕЕМ В НЕГЪРСКА ДЪРЖАВА И ВСЕ ПО ЗЛЕ ЩЕ СТАВА !!! Колкото до ЕКОНТ - ясно ми е че нито ще съм първия нито последния с такъв проблем , но имайте едно наум !! освен ако не пращате винкели или пирони .. те поне немогат да се счупят .. Всъшност знае ли човек - все пак живеем в БУЛГАРИСТАН . Благодаря за вниманието !