Здравейте колеги. Сега уличните имат малки, онзи ден излизам от нас, едно малко почва да ми се радва, да ми се радва, мятка ми се в краката, аз ходя 2 3 метра гледам да не го настъпя....и хоп- мама се появи- седи от мене на 2 метра, аз се спрях, погледнах я- тя веднага му удари една лапа и го махна от пътя ми, захапа го зад врата и го занесе в тревата. Аз седя и гледам- викам си бах мааму, тая кучка умна

Това малкото седи в тревата и майка му започна да го лае яко..викам си - баси мамата. Вчера карам с колата в квартала- едно малко ходи по средата на пътя- аз спирам да не го прегазя... с 200 отнякъде долетя явно беше майката... направо с муцуната като носорог го метна от пътя на тротоара и го гледа и започна да го лае...аз не тръгвам седя и гледам...тя го хвана за врата и го отнесе някъде. Днеска отивам на работа - влизам в завода- едно малко пак идва и ми се мота в краката- радва ми се - ама пак отнякъде дойде мама и първо му удари една лапа да се махне от пътя ми, после го занесе на полянката- остави го и започна яко да го лае....
Не че нещо, но досега не бях виждал кучетата как си учат малките- доста сходно с нас - хората. Пуснах темата не за друго- ако някой е видял нещо такова да сподели...
Явно са доста по-интелигентни отколкото си мисля