Нека, който има лични впечатления от работни обувки да сподели. Става въпрос за обувки, които да са с бомбета и да да подходящи за работа в сервиз.
Търси се нещо на нормална цена, преди години имах едни Бета и бях много доволен. Сега май малко са занижили качеството там.
Опитах с търсачката, но не излезна подобна тема. Ако се счита, че е ненужна - да се затвори.
Препоръчайте ми работни обувки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Re: Препоръчайте ми работни обувки
Здрасти колега,
в нашата фирма си купуваме всякакво защитно облекло от този сайт:
http://www.preventa-bg.com/articles.php?ArticleGroupID=39
Цените изобщо не са лоши, а нещата им си заслужават.
ПП
Лични впечатления имам от този модел:
http://www.preventa-bg.com/articledetails.php?ArticleID=311
Отлични работни обувки, но според мен не са много подходящи за много студено време.
в нашата фирма си купуваме всякакво защитно облекло от този сайт:
http://www.preventa-bg.com/articles.php?ArticleGroupID=39
Цените изобщо не са лоши, а нещата им си заслужават.
ПП
Лични впечатления имам от този модел:
http://www.preventa-bg.com/articledetails.php?ArticleID=311
Отлични работни обувки, но според мен не са много подходящи за много студено време.
Последна промяна от groznika на Вто 28 окт 2014 12:33, променено общо 2 пъти.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Може да е от полза и темата Препоръки за зимни обувки?, където са дискутирани и работни обувки. 

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
instantaccess написа:...Става въпрос за обувки, които да са с бомбета...
Имаш предвид удароустойчиви бомбета? Аз нося работни Cofra с неметални защитни бомбе и стъпало. Принципно се правят с друга цел, но са по-леки от обикновените с метални такива, по-топли и удобни. Сравнително доволен съм.

- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ползвал съм работни обувки на Uvex модел atc pro 9457 S3,с метално бомбе непробиваема подметка много удобни и топли невероятно здрави. Единствено критерия цена не е от най нормалните.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Бачкам на бетонов възел в доста тежки условия и от тези съм останал доволен Обувки Но в средния ценови клас че най евтините им не стават,само един сезон издържат.
Тези Лято ги въртя цяло лято много удобни и от цимента леко се закъсаха отгоре и в страничния шеф но ккато казах условията са много тежки.
Тези Зимни са подобни на зимните ми но явно са ги спрели точно този модел,За дълбок сняг не са мръднали изобщо втора зима започвам.
Тези Лято ги въртя цяло лято много удобни и от цимента леко се закъсаха отгоре и в страничния шеф но ккато казах условията са много тежки.
Тези Зимни са подобни на зимните ми но явно са ги спрели точно този модел,За дълбок сняг не са мръднали изобщо втора зима започвам.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам Cofra Moscow (S3 ниво на защита) за по-студено и половинки Diadora (също S3), набук; и двата вида са с неметални бомбета и защитна неметална стелка против перфорация.
Diadorа-та са невероятни леки, като маратонки са. Подобни са на: тези, но моите са по-стар модел.
Не са евтини, и двата чифта са по над 100 лв., но все пак като прекарваш 8-9-10 часа в тях, разбираш защо си струват.
С Diadora-та съм работил и по 14 часа, в затворено помещение, без проблеми от рода на запотяване/миризми и т.н.
Имал съм и по-евтини, кожени боти с метално бомбе и стоманена защита от перфорация на цена от 40-тина лева - повече никога няма да си закупя подобни, стига да имам възможност, разбира се. С евтините - краката ми се потяха, без да може да излезе от влагата и бяха прекалено твърди на сгъвката и като цяло неудобни.
С кожени safety боти на цена от 40-тина паунда (Англия) съм стоял по 8-10+ часа в кал/почва без проблеми и винаги бих купил водоустойчиви предпазни обувки пред гумени ботуши, освен ако наистина не газиш във вода.
Лично мнение за Beta - обувките им не ми харесват, прекалено груби са (е, зависи от начина на употреба и необходимият клас защита).
На нашия пазар се намират и работни обувки на Puma - хубави и скъпи :).
Diadorа-та са невероятни леки, като маратонки са. Подобни са на: тези, но моите са по-стар модел.
Не са евтини, и двата чифта са по над 100 лв., но все пак като прекарваш 8-9-10 часа в тях, разбираш защо си струват.
С Diadora-та съм работил и по 14 часа, в затворено помещение, без проблеми от рода на запотяване/миризми и т.н.
Имал съм и по-евтини, кожени боти с метално бомбе и стоманена защита от перфорация на цена от 40-тина лева - повече никога няма да си закупя подобни, стига да имам възможност, разбира се. С евтините - краката ми се потяха, без да може да излезе от влагата и бяха прекалено твърди на сгъвката и като цяло неудобни.
С кожени safety боти на цена от 40-тина паунда (Англия) съм стоял по 8-10+ часа в кал/почва без проблеми и винаги бих купил водоустойчиви предпазни обувки пред гумени ботуши, освен ако наистина не газиш във вода.
Лично мнение за Beta - обувките им не ми харесват, прекалено груби са (е, зависи от начина на употреба и необходимият клас защита).
На нашия пазар се намират и работни обувки на Puma - хубави и скъпи :).
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Идеята ми е за непрофесионално ползване, т.е. зимата идва, трябва да се подготвят разни работи по вилата (на село както му се казва), има дърва за рязане и т.н.
Просто искам нещо, което да нося през уикенда, но все пак и да имат някаква защита (като бомбе например).
Без защита мога да си взема цървули или гумени ботуши.
Просто искам нещо, което да нося през уикенда, но все пак и да имат някаква защита (като бомбе например).
Без защита мога да си взема цървули или гумени ботуши.
Глас за Стенсо-то.
За твоите цели - идеално, огледай се и за по-високо ниво на защита,
но стават по тежки и малко неудобни отначало, но се свиква.
За твоите цели - идеално, огледай се и за по-високо ниво на защита,
но стават по тежки и малко неудобни отначало, но се свиква.

- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
Аз съм доволен от по-стария модел на тези Панда
Леки, топли, удобни, ползвам ги вече 6/7-ма зима.
Леки, топли, удобни, ползвам ги вече 6/7-ма зима.
- ilia_d008
- Автомобил: VW Golf III GTI
- Двигател: ABF 1995
За зимни работни миналата зима си взех едни боти на Artra от който останах супер доволен ще ги търкалям и тази зима.Взех от тези който приличат на маратонки на Стенсо и съжалявам,леки са но запарват.Ако сега купувам пак ще е нещо на Кофра или Диадора!
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Поръчах днес едни обувки, модела е Ability Blue challenge S3.
Препоръча ми ги приятел с автосервиз, каза че при него изкарвали по около 2год. всекидневна употреба.
Аз ще пиша лично мнение след 2-3 месеца.
Благодаря на отзовалите се!
п.п. About.blue е марката. Нещо не съм го разбрал.
Препоръча ми ги приятел с автосервиз, каза че при него изкарвали по около 2год. всекидневна употреба.
Аз ще пиша лично мнение след 2-3 месеца.
Благодаря на отзовалите се!
п.п. About.blue е марката. Нещо не съм го разбрал.
Последна промяна от instantaccess на Пет 31 окт 2014 22:33, променено общо 1 път.
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Stenso,SIR(румънски),като вторите ги ползвах една година навън цяла година и половина - пролет,лято,есен,зима ежедневно по 8 часа в бетон,кал,масло,вода и т.н. и накрая ги смених,защото се разлепиха от едната страна...Не,че не можеше да ги залепя,но имах нови и реших да ги сменя.
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз ползвам този модел Dunlop Indiana Safety Boots Mens
Нося ги от началото на април всеки ден по 8ч. газя всеки ден в масло и горива и не са мръднали.
http://www.sportsdirect.com/dunlop-indiana-safety-boots-mens--181042?colcode=18104226
Нося ги от началото на април всеки ден по 8ч. газя всеки ден в масло и горива и не са мръднали.
http://www.sportsdirect.com/dunlop-indiana-safety-boots-mens--181042?colcode=18104226
Върни се в “ОФФ-Топик - други”