Здравейте колеги,
Имаше една тема със смешни историйки с автомобили от живота на съфорумниците. Търсих доста, но не я намерих. Ако може някой да даде линк ще съм много благодарен :)
Темата с истории
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Re: Темата с истории
И аз не я открих, така че започваме тая тема
. Преди 6 години, когато баба и дядо бяха живи на село(Ламбух- Ивайловградско)- викат ми- донеси едно прасе да го гледаме, че тука няма. Викам ок и с един приятел с едно Тико( той имаше ферма тогава с 400 овце) отиваме до село Царева поляна с тикото за прасе..... пътуваме аз, моя авер и жена му. Отиваме там в един свинарник- взехме едно- 45 кила- идеално. Навряхме го в един чувал, направихме му дупки да диша и го метнахме в багажника- и газ към село. Добре ама на половината път прасето някак излезе от чувала,уж беше с вързани крака, изскочи покрай жена му, и се метна отпреде- яко паникьосано- навря си крака във волана и щяхме да се утрепем....едвам спряхме. А прасето се мятка и скача лудо квичейки яко ... едвам го укротихме
закарахме го после без проблеми. На връщане заваля дъжд- стъклата започнаха да се потят и на предното имаше 2 3 контакта от муцуната на прасето 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”