Някой може ли да даде едно рамо...ей тоя звяр ми е нужен
Услуга за покупка от ebay.de Срам Не Срам
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Услуга за покупка от ebay.de Срам Не Срам
http://cgi.ebay.de/Siemens-Leerlaufregl ... 286.c0.m14
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Няма праблем да ти помогна колега, но гледам че този е писал, че само за Germany праща 
Последна промяна от Stoi на Пон 19 май 2008 20:15, променено общо 1 път.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имам въприсче само че не знам дали ще прозвучи кофти !
Искам да поръчам и аз някой неща обаче не знам по някога гледам някакви цени мисля че са еба*ка с хора дадена стока която я пише много никса цена от стойноста и и се чудя това на изплащане ли е .... Друго как се плача само с кредитна карта ли и банков път и колко примерно т германия до бг ще ми струва да го докарат !
Искам да поръчам и аз някой неща обаче не знам по някога гледам някакви цени мисля че са еба*ка с хора дадена стока която я пише много никса цена от стойноста и и се чудя това на изплащане ли е .... Друго как се плача само с кредитна карта ли и банков път и колко примерно т германия до бг ще ми струва да го докарат !
passat123 написа:И аз имам въприсче само че не знам дали ще прозвучи кофти !
Въпросите са ти крайно неясни и общи.
едно е дали искаш нещо дето е 300г, друго е за 300кг. кой да ти го докара? има 300 спедитори и куриери. Плаща се 99% с банков превод, понякога обаче и чрез PayPal.
-
jeki
- Автомобил:
- Двигател:
.
Може и да иска да го прати и до българия свържете се с него и го питайте много пъти съм правил така около 20 евро ще ти е до българия транспорта от делно преводи щото гледам иска само по банков път - превода ти ходи за 5-6-7 дена до него тука банката има такса маи 12 евро
Върни се в “ОФФ-Топик - други”