Що за идиот трябва да си ,за да убиеш човек по този варварски начин?
Що за идиотщина от страна на очевидците да снимат това с мобилните си телефони вместо да "накъсат" 112 от звънене ,а днес да участват в протести с/у насилието?
Дори обучените убиици са научени да отнемат живот по -най бързия и безшумен начин,съответно максимално безболезнено за жертвата за да няма време дори за конвулсивна реакция.
Какво ставa с нас ,ума ли си загубихме,толкова ли не се намериха 4-5 мъже да спрат този кошмар?
Преди 2-3 години,минавайки с колата покрай задния двор на едно от "най-елитните" училища в нашия град,жена ми забеляза как 2-ма младежи на около 13-14години налагаха по подобен начин едно момче ,а трети правеше видео...Спрях колата и слязох,успях по някакъв начин да ги стресна и спра този побой.Интересното е че покрай оградата на училището се бяха събрали сеирджии от всякаква възраст-никой не реагира...Когато всичко свърши и се отправих към колата си ,един господин на почтена възраст ми казва:'' Браво,те с тая демокрация се самозабравиха"...Помислих си :А ти докато гледаше с още маса хора,що не се хванахте да ми помогнете,най-малкото повече хора да вдигнат врява?
Oбърнахме се на стадо овце,които чинно чакат заколението си.Докога?
Обърнато надолу знаме на държавата е символ на война или бедствие.Беззаконието ,корупцията и безхаберието са бедствие в нашата държава.
Затова в подкрепа на събудилата се част от нашето общество ,които са на протест заради убииството на един млад човек и идиотската ни прокуратура и правосъдие,от утре аз слагам на антената на колата си българския трикольор,но обърнат обратно-докато няма поне знак за действието на институциите в справедлива насока.
Това е моят протест,обърнатия нац.флаг-най-горе е червения цвят-символ на пролятата българска кръв...Ако някой от вас колеги реши може да последва примера ми .