Ако си спомняте, бях пуснал тема, че май са ми точили бензин, преди около месец и нещо,
днес се качвам на колата, и какво да видя, резервоарът, който беше над половината, днес е едва едва над една четвърт. Демек 15-ина литра разлика.
Няма следи от взлом, но не мисля, че е голяма трудност да се отвори капака,
Резервоарът позволява ли лесно точене?
Та кажете какво да правя,? не мога да ги дебна постоянно,
има ли капачки с ключ, поне допълнително да ги затрудня?
Да им изсъхнат ръцете, помияри мръсни, да умрат дано
Хванали са ме за донор, м***ка им мръсна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е гледах си бордовия комп, показанията са си точни- минати 200км, за половин резервоар е нормално, ама за 3/4 не.
А и помня колко са ми показанията, щото скоро бях минал кръгла бройка км.
Нещо може ли да от скапани технически елементи- датчици, сонди, ба ли го кво друго?
didoriginal, затваря капака, правоъгълния, но капачакта няма как да проверя, защото капакът е затворен , дали отдолу е заключена не знам, но не мисля , че и двете се заключват
сетих се друго, нормално ли е да се чува как се лашка бензина отзад, редовно го чувам при спиране малко по-рязко, на никоя друга кола не е било така
А и помня колко са ми показанията, щото скоро бях минал кръгла бройка км.
Нещо може ли да от скапани технически елементи- датчици, сонди, ба ли го кво друго?
didoriginal, затваря капака, правоъгълния, но капачакта няма как да проверя, защото капакът е затворен , дали отдолу е заключена не знам, но не мисля , че и двете се заключват
сетих се друго, нормално ли е да се чува как се лашка бензина отзад, редовно го чувам при спиране малко по-рязко, на никоя друга кола не е било така
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
един приятел имаше тоя проблем с донорството....
не му беше за бензина (щото никога не е имал повече от 5 л. в резервоара, ами за капачките, дето всеки път му ги разбиваха...
та човека понеже има газ, сложи захар в резервоара...
спряха да му точат бензина, след като му източиха "сладкия"
е вярно, че след това през няколко дни му дупчиха гумите.... имаше на едната гума по едно време закърпени дупки, но накрая им омръзна, сега вече си е сложил хубави гуми, има си бензин в резервоара и не смуят да му го източат
не е много добър вариант, ама май няма отърване
не му беше за бензина (щото никога не е имал повече от 5 л. в резервоара, ами за капачките, дето всеки път му ги разбиваха...
та човека понеже има газ, сложи захар в резервоара...
е вярно, че след това през няколко дни му дупчиха гумите.... имаше на едната гума по едно време закърпени дупки, но накрая им омръзна, сега вече си е сложил хубави гуми, има си бензин в резервоара и не смуят да му го източат

Колега, защо не си провериш горивопроводите? Възможно е и да ти прокапва отнякъде /може и да е само като работи ДВГ/. Защото да ти източат само част от резервоара, да не счупят капачето, а и ако са ти върнали и капачката на самият резервоар...?? Трябва да са били доста възпитани. Виж и тази възможност - колата нещо се е бъгнала и харчи доста повече.
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mi_ho написа:Колега, защо не си провериш горивопроводите? Възможно е и да ти прокапва отнякъде /може и да е само като работи ДВГ/. Защото да ти източат само част от резервоара, да не счупят капачето, а и ако са ти върнали и капачката на самият резервоар...?? Трябва да са били доста възпитани. Виж и тази възможност - колата нещо се е бъгнала и харчи доста повече.
да , и мен това ме учудва, прекалено възпитани са,
а и двата пъти, в които това се е случвало, колата не е била карана 4-5 дена.
но под колата не видях да има течове, ама той се изпарява бързо бензина, тъй че...............
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dude написа:.....
Яворе на мен също са ми източили към 10литра бензин от едната кола

Явно е имало акция тази вечер.
Това се случва в Младост3 и не е за първи път.
Да им изсъхнат ръчичките им пожелавам, моя голф не го карам от седмица и в него има към 10литра бензин ще трябва да го проверя и него дали не са го източили, гадовете.
Тая нощ чух да се пускат аларми в просъницата ама ме мързеше да ставам.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
batmilko написа:та човека понеже има газ, сложи захар в резервоара...

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сетих се как можеш да провериш... след зареждане залепи да речем лист хартия за капачката и самия резервоар - както запечатват полицаите - някъде по-настрани за да не се вижда. И при следващия път когато пак стрелката ти даде отклонение виж дали не е скъсана хартията. Ако е - значи са те хванали за донор.. Ако ли не - имаш проблем с отчитането! 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”