Чух че има добавка която се налива в резервоара с бензина която пречиства мръсотий и т.н. по двигателя и пътя на бензина до там....?Възможно ли е или е мит...и ако има такова нещо то къде отива мръсотията?!?
mod edit: Roberta
Би ли променил заглавието на темата!?!
т.4. Темите да бъдат със заглавия подсказващи съдържанието им.
Чух нещо за добавка?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Чух нещо за добавка?
Последна промяна от ChernoGTI на Чет 03 май 2007 13:21, променено общо 1 път.
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: Чух....?
jaba7a написа:Чух че има добавка която се налива в резервоара с бензина която пречиства мръсотий и т.н. по двигателя и пътя на бензина до там....?Възможно ли е или е мит...и ако има такова нещо то къде отива мръсотията?!?
с такава добавка смених бенз помпа на предната ми кола, по добре недей слага !!!
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Феном, Феном и пак Феном. Руски добавки за всякви автомобили - карбураторни, инжекции, дизели. Има и за почистване на мотора преди смяна на маслото, кара се с нея 250-300 км. Лично имам наблюдения върху тях от 3-4 г. и съм доволен. Моят майстор ги ползва доста често при колите, които ремонтира. На всяка една от тях си има описание на български как се ползва точно. Има даже една за стари дизели, дават й да намали разхода на масло до 40 % и определено ползването й дава резултат. Не ме питайте къде се продават, само в Русе знам - на бензиностанции "Арика", сегашни "Шел".
Върни се в “ОФФ-Топик - други”