От булинс твърдо не бях доволен преди. ДЗИ бива горе-долу и понеже скоро ми предстои подновяване искам да питам къде според вас условията за сключване на гражданска и каско са най-добри и съответно получаваш адекватно отношение при недай си Боже щета или кражба.
Поздрави!
mod edit: dobrinb
Автокаско - къде е най-добре за кола 95-6г. ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
100% си го чел:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=33294
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
bobo7 написа:100% си го чел:
Ами да четох го, но някакви впечетления за размера на обещетенията при толкоз дърти коли? Щото ДЗИ-то за халогени, бледни и мигачи едвам 127лв. им се откъснаха от сърчицето.
Хубавото на ДЗИ е, че кражбата им е презастрахована към булинс /поне преди са ми казвали, че е така/, та шанса да ти отмъкнат колата е по-малък уж, ама знае ли се като не се знае

- astragt
- Двигател:
chefito написа:не мога ви разбера аз се моля да ми откраднат застрахована кола....странни хора сте...
генерали: халоген + боя = 170лв
Еми зависи, аз инвестициите дето съм набил по тоя голф определено не ми се покриват от каското , та ми се вижда тъпо да наливаш в нещо и ако го свият да се радваш нали?
- astragt
- Двигател:
mx3333 написа:За по-стари коли мисля че БГ Имоти са добри като ниска застр премия. Но ако се стигне до кражба не знам колко може да се разчита на тях. Ако някой ти надуе оценката много не се радвай, защото при евентуално изплащане може да има "актуализация" към по-ниска стойност.
Верно ли и такива мизерии се правят ?! И за какво си плаща човек в крайна сметка

- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
еми да има го, надуваш си колата примерно на 7000лв, плащаш си вноските (каското) , после недай си БОже, тоталка - хоп отваря се "швакето" и ко излиза ама тя твойта е 3000лв - и кво ставаastragt написа:mx3333 написа:За по-стари коли мисля че БГ Имоти са добри като ниска застр премия. Но ако се стигне до кражба не знам колко може да се разчита на тях. Ако някой ти надуе оценката много не се радвай, защото при евентуално изплащане може да има "актуализация" към по-ниска стойност.
Верно ли и такива мизерии се правят ?! И за какво си плаща човек в крайна сметка
не се хвърляй на недоказани компании
винаги ако требе да взимаш пари по Каско, квито и да са ще има увехтяване демек по малко пари ще вземеш , от колкото си сключил полицата
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
astragt написа:chefito написа:не мога ви разбера аз се моля да ми откраднат застрахована кола....странни хора сте...
генерали: халоген + боя = 170лв
Еми зависи, аз инвестициите дето съм набил по тоя голф определено не ми се покриват от каското , та ми се вижда тъпо да наливаш в нещо и ако го свият да се радваш нали?
батенце, говорим за различни неща то ако си и сложил платинени джанти за 40 000 лв е съвсем различно...
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
astragt написа:mx3333 написа:За по-стари коли мисля че БГ Имоти са добри като ниска застр премия. Но ако се стигне до кражба не знам колко може да се разчита на тях. Ако някой ти надуе оценката много не се радвай, защото при евентуално изплащане може да има "актуализация" към по-ниска стойност.
Правят се правят се, ами защо се плаща да лапат застрахователите не за услуга на населението всеки случай

- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
L&R написа:astragt написа:mx3333 написа:За по-стари коли мисля че БГ Имоти са добри като ниска застр премия. Но ако се стигне до кражба не знам колко може да се разчита на тях. Ако някой ти надуе оценката много не се радвай, защото при евентуално изплащане може да има "актуализация" към по-ниска стойност.
Правят се правят се, ами защо се плаща да лапат застрахователите не за услуга на населението всеки случай
Ами аз съм чувал такъв номер - оценка по каталог примерно 4000лв, обаче ти си набутал към 6000 в колата и питаш дали може на 5500 да я оценят. Агента съгласен - уж ти прави услуга. Но някой слънчев ден имаш нещастието да ти я откраднат или пожар с пълна загуба. Отиваш за обезщетение и ти казват "охо, ама тя надценена бе - не може повече от 4000 да ти дадем". И това че си внесъл повече пари си остава за твоя утеха.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Поправям си поста,след забележката на Santo,тарифното число е 7.9%.
Мдам,Дженерали,защото е по-тънко:до 12-стата година премията им е 6,5%,над 12 г вече е 9.5%.При ДЗИ и другите след 10-тата година е 9.5%.А и при Дженерали маркирането/смяната на стикерите е безплатна.Имат отстъпки по Каско при наличие на застраховка имущество или ГО.
Не се надзастраховай,няма смисъл.Даже имаш интерес да е по-ниска застрахователната стойност.Успех!
П.С. Не правя реклама,само давам информация,която така или иначе би могла да се събере като пообиколиш застрахователите
.
Мдам,Дженерали,защото е по-тънко:до 12-стата година премията им е 6,5%,над 12 г вече е 9.5%.При ДЗИ и другите след 10-тата година е 9.5%.А и при Дженерали маркирането/смяната на стикерите е безплатна.Имат отстъпки по Каско при наличие на застраховка имущество или ГО.
Не се надзастраховай,няма смисъл.Даже имаш интерес да е по-ниска застрахователната стойност.Успех!
П.С. Не правя реклама,само давам информация,която така или иначе би могла да се събере като пообиколиш застрахователите

Последна промяна от andro_ на Пет 04 май 2007 14:03, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
леко си по объркал % на Дженерали.а за направена ГО при тях намаление на каското имаше до 31.03.2007год.сега играта е другаandro_ написа:Мдам,Дженерали,защото е по-тънко:до 12-стата година премията им е 6,5%,над 12 г вече е 9.5%.При ДЗИ и другите след 10-тата година е 9.5%.А и при Дженерали маркирането/смяната на стикерите е безплатна.Имат отстъпки по Каско при наличие на застраховка имущество или ГО.
П.С. Не правя реклама,само давам информация,която така или иначе би могла да се събере като пообиколиш застрахователите.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”