Заглавието е тъпо но става дума за следното.
Трябва ми човек който се занимава с домашни климатици /продажба, монтаж, обслужване/.
Ще трябва най-вероятно един климатик /Carrier/ да се види дали всичко му е ОК, че откакто е сложен /около 3 години/ не е пипано по него.
Също така имам да слагам един домашен и евентуално 2 по-сериозни.
Идеята е ако има някой от тук и може да помогне, че не ми се хваща с първата срещната фирма в Гугъл.
Търся домашен климатикаждия.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Търся домашен климатикаждия.
веселин написа:cardan
Ще ме извинява колегата Кардан, но... моя проблем беше подобен. Трябваше ми някой да ми монтира климатиците. Писах няколко лични, прочел ги е...ни вопъл ни стон. Т трябваше да викам бригата от Плевен

Ма Ники мое се пробва де. Аз мое да не съм вървежен
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мен не е само до монтаж.
Трябва и да се препоръча нещо /марка, модел и т.н./ което да върши работа, особенно ми е важно с по-големите машинки защото доколкото знам хич не им е за пренебрегване цената.
Трябва и да се препоръча нещо /марка, модел и т.н./ което да върши работа, особенно ми е важно с по-големите машинки защото доколкото знам хич не им е за пренебрегване цената.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Препоръчвам колегата Cardan, както и марката Carrier 

- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Здравей, аз се занимавам със техника, ккато и с климатици, пиши ми лс, мога да ти помогна за избор и за монтаж и поддръжка.
Успех
Успех
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
я малко приложна археология... трябва ми човек, който да е навит да дойде с мене и да огледа свален вече климатик. втора ръка, който мисля да купувам. каквото си не разбирам-не си го разбирам...
после, ако има желание-да го откарам в бъдещото местонахождение на климатика и да го метнеме. всичко си се заплаща според както си се спазариме!
нещата са малко спешни, защото не знам докога ще ми е валиден пазарлъка с продавача...
мерси!

после, ако има желание-да го откарам в бъдещото местонахождение на климатика и да го метнеме. всичко си се заплаща според както си се спазариме!
нещата са малко спешни, защото не знам докога ще ми е валиден пазарлъка с продавача...

мерси!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”