Колеги, питам се от известно време, има двама - трима едни и същи типове, които /поотделно/от доста време, месеци, че може би и повече, обикалят "безцелно" целодневно и ежедневно улиците на махалата ни и все се озъртат любознателно. И се питам, първо тея нямат ли си друга работа, и второ, дали това баш не им е работата, а именно да наблюдават къде кви коли има и може да се гепат?
Кво мислите???
Автокрадци??
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Автокрадци??
Goldorak написа:Колеги, питам се от известно време, има двама - трима едни и същи типове, които /поотделно/от доста време, месеци, че може би и повече, обикалят "безцелно" целодневно и ежедневно улиците на махалата ни и все се озъртат любознателно. И се питам, първо тея нямат ли си друга работа, и второ, дали това баш не им е работата, а именно да наблюдават къде кви коли има и може да се гепат?
Кво мислите???
Както се казва-няма невъзможни неща!!!Както е възможно да са джамбази и да се оглеждат какво да гепят,така е възможно и да са просто хаймани!!!Но ако след като са започнали да обикалят са започнали и да изчезват коли е възможно да са крадци

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Автокрадци??
da6o_amvr написа:Goldorak написа:Колеги, питам се от известно време, има двама - трима едни и същи типове, които /поотделно/от доста време, месеци, че може би и повече, обикалят "безцелно" целодневно и ежедневно улиците на махалата ни и все се озъртат любознателно. И се питам, първо тея нямат ли си друга работа, и второ, дали това баш не им е работата, а именно да наблюдават къде кви коли има и може да се гепат?
Кво мислите???
Както се казва-няма невъзможни неща!!!Както е възможно да са джамбази и да се оглеждат какво да гепят,така е възможно и да са просто хаймани!!!Но ако след като са започнали да обикалят са започнали и да изчезват коли е възможно да са крадци![]()
![]()
Мерси за продкрепата!

Признавам си, че съм малко мнителен, но да се шляят безделно из квартала хора в активна възраст си е подозрително. Още повече, че на мен, а и не само на мен, чат пат някой ми точи бензин, и все се озъртам да го спипам.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”