Стока от интернет
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Стока от интернет
Това правило за връщане до 14 дни на стока купена дистанционно дали важи за употребявани неща купени от частно лице (примерно от OLX)? Или е само за фирми и/или нови стоки.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Стока от интернет
със сигурност не важи!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Чудно ми е какви качества се изискват, за да можеш да формулираш заглавието на темата като хората? Основно, средно висше бразование, IQ, грамотност или нещо друго?
Аз например бих я кръстил: "Връщане на стока, закупена онлайн" или дори "Връщане на стока, закупена онлайн през olx" или "Връщане на стока втора употреба от olx". И всичките тези ми се струват по-понятни от написаното в момента.
Аз например бих я кръстил: "Връщане на стока, закупена онлайн" или дори "Връщане на стока, закупена онлайн през olx" или "Връщане на стока втора употреба от olx". И всичките тези ми се струват по-понятни от написаното в момента.
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:...
Хайде не се вълнувай толкова. Или вземи прегледай всички теми и направи статистика колко от темите се разбират от раз от заглавието. Поначало щом четеш нещо в Офф-топик, значи не търсиш само определени теми, а четеш наред. Така че заглавието е доста изчерпателно. PS: Петък е, дай свободно малко, че си все нервен.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Абсолютно не важи.Ти ако си продаваш през ОЛХ две годишен LED телевизор получил си си парите и след две седмици му изгаря процесора.Ще връщаш ли пари,при положение че не си осигурил на купувача писмена гаранция и гаранционен сервиз.?Пито -платено както се казва.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
777 написа:Хайде не се вълнувай толкова.
ОК
Върни се в “ОФФ-Топик - други”