Здравейте, колеги.
Тъй като тази година трябва да се дипломирам и трябваше да избирам каква дипломна работа да правя, се спрях на система за представяне на автосервизи и управление на техния работен процес.
Като цяло системата ще представлява:
-Ще дава възможност на собствениците на сервизи да представят себе си и своя сервиз в интернет, като им даде възможност да си създадат сайт;
-Ще даде възможност на клиентите да правят онлайн резервация(запазване на час) и да следят всички ремонти правени по техния автомобил в посочения сервиз, който използва системата.
-Освен всичко това, системата ще дава възможност на собствениците да управляват работния процес-да одобряват/отхвърлят заявки за запазване на час от клиенти, да започват ремонти по клиентски автомобили-какви услуги са свършени, какви части са вложени и т.н..
Като цяло е това. Това ще е дипломната ми работа. Въпросът е друг. Тъй като смятам да развия още тази система за вбъдеще и да я давам безплатно за ползване, ми трябва съвет какво още може да се добави, което би било от полза? Може би, единственото за което се сещам аз е за генериране на фактури, но може би има и друго. Та очаквам вашите мнения.
Онлайн система за управление на автосервиз-съвети за развитие
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
Re: Онлайн система за управление на автосервиз-съвети за развитие
Не мога да ти помогна, но се сещам, че преди време имаше пусната тук във форума тема за някаква подобна система за автосервизи, ако се поразровиш, може да намериш нещо.
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
Re: Онлайн система за управление на автосервиз-съвети за развитие
Благодаря, колега, ще потърся, но нека първо свърша това, което ми е за дипломната.
Иначе, ако някой колега се сети за нещо, което би било от полза нека пише тук или на мейла ми ivanovkbg@gmail.com.
Иначе, ако някой колега се сети за нещо, което би било от полза нека пише тук или на мейла ми ivanovkbg@gmail.com.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”