Благодаря колега, много ми помогна
Ако правилно съм разбрал руснака не кара касетофона да минава в режим tape и там да му работи плеъра, а си го оставя в режим тунер и му прекъсва сигнала с реле което да превключва тунер или плеър. Дали обаче може да се превключи на чейнджър след това, мисля не би трябвало да е проблем.
От абзаца който ми преведе не разбрах тези изречения:
Обратите внимание на скобу из толстой медной проволоки - ею прижимается шлейф, чтобы провода не отламывались. ......Трябва да се сложи скоба да държи кабелите ли?
Да, и если делать только вход, то и кассету выбрасывать необязательно - усилитель разместить места внутри хватит, вывести входной разъём куда-нибудь и кнопку для коммутации внешнего источника, можно даже без реле. ......Кога може и да не се слага реле ? Питам защото модулчето което аз съм избрал няма on/off бутон който да задейства релето.
Следващите четири поста само за да се направй управлението от волана ли са или само следващия след преведения от теб е за това?
Погледни моля те и втората тема. Коментарите трябва да ги разпънеш. Тя е със същия модул който съм избрал и мисля с него ще е по-елементарно.
От нея ме интересува от този пост на Andris35 надолу до края коментарите как се решава проблема с режим tape.
У меня TAPE отключается обратно на радио без кассетника. И к какой микрухи паять я 2 месяца уже убиваюсь.