Интересни и комични ситуации в които сме попадали със ВАГ-овете си

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
gergeto
Автомобил:
Двигател:

Интересни и комични ситуации в които сме попадали със ВАГ-овете си

Мнениеот gergeto » Чет 25 авг 2016 22:36

Предлагам да пречупим малко сериозния тон във форума и да споделим интересни и комични ситуации в които сме попадали ведно с автомобила си.Ако модовете "занулят" темата,няма да се сърдя.
Та ето какво ми се случи наскоро на паркинга на голяма търговска верига: Излизайки от магзина с покупките и съм се заговорил със жена си,тръгваме към колата.Виждам колата си отдалече и вадя ключа за да отключа и да оставя торбите.Натискам копчето за отклюване -веднъж,два пъти ..3 ти път -никаква реакция.Ядосах се,застанах до колата и натискам копчето вече съвсем близо до шоф. прозорец-явно дистанционното блокира.Напсувах както му е реда и в момента в който реших да вкарам ключа в ключалката ,един сериозен мъжки глас зад гърба ми казва: Господине ,мисля че вашата Кордоба отдавна я отключихте,а това е моята Кордоба....В този момент се загледах и ..оказа се че двете Кордоби(почти еднакви ,не само на цвят) са паркирани една с/у друга...А в Шумен от този модел кола и този цвят са само 2-3 екземпляра.....Обръщам се -освен въпросния господин и жена ми ,още един -двама сеирджии ме гледат и ми се смеят зад гърба как се боря с дистанционното,а в същото време моята кола и цъкат мигачите като на заря....Посмяха се хората за моя сметка,ама както се казва:Никога не е късно да станеш за резил.. :mhihi

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Re: Интересни и комични ситуации в които сме попадали със ВАГ-овете си

Мнениеот Петре » Пет 26 авг 2016 17:06

Карах Г2.Замина имобилайзера, алармата,последвано от централното и развалена шофьорска брава.Слизах и се качвах през пасажерската врата.

Паркингът на НСА.
Слизам,затварям и поемам по задачи.
Когато се върнах до колата си видях ключовете на таблото.
През леко отворения прозорец започна едно ходене по мъките с една тел...един час
До мен паркирала джета,набор.
Знаех къде дебне спасението.
Появи се.Беше колега,но от друг факултет-беше полицай.
Услужи с неговия ключ,но този-"Който е отворил всички врати досега"
Благодаря

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пет 26 авг 2016 18:05

Карам Поло комби бяло, с релси на покрива. Тъкмо го бях купил, на 2 - 3 седмици, отиваме с жената до едно сервизче да си взема ъглошлайфа от ремонт. Спирам до колата на собственика на сервиза - Пасат 5 бял, с релси. На излизане от сервиза жената отваря вратата на Пасат-а, сяда, слага колана и започва да се оглежда. -Широчко ли е, викам, а хората умяха от смях! Ми те все бели, пък си и приличат...

Потребителски аватар
Golf_Gogo
Автомобил: Passat Alltrack B8 + Golf 4
Двигател: 2_0 TDI DFCA + 1_6 16V BCB

Мнениеот Golf_Gogo » Сря 31 авг 2016 9:07

Първата ми кола беше Кадет Е - редовно си заключвах ключовете в нея. Съответно един джамбазин ме светна как с една доста дебела и закривена тел да си я отварям през уплътнението на прозореца. Държах я закачена на предната броня. Едно приятелче и той си беше купил същият Кадет и една вечер ми звъни към 23:30ч., че си заключил ключовете вътре, да отида да му отворя колата. Отивам аз, то вали един порой, аз съм сложил суичера, нахлупил съм качулката и понеже му знам колата направо се залавям. За има-няма минута му я отключвам и тамън се обръщам да му кажа, че е готов (той пред дюнерджийницата набива) и гледам двама полицаи скръстили ръцете и ме гледат лошо: "Интересно занимание си имаш." Опитах се да обясня какво и що, ама ни аз, ни авера с документи (лични или на колите) - дюнерджийницата на 200 метра от вкъщи. Е не ни оставиха да се приберем да си вземем документите - трябваше да ни ги носят в районното, където се убихме да пишем обяснения. Сега ми е смешно като се сетя, ама тогава си мислех дали няма първо да ни счупят ръчичките и тогава да гледат документи и т.н. ...

EDIT: Правопис.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”