Та ето какво ми се случи наскоро на паркинга на голяма търговска верига: Излизайки от магзина с покупките и съм се заговорил със жена си,тръгваме към колата.Виждам колата си отдалече и вадя ключа за да отключа и да оставя торбите.Натискам копчето за отклюване -веднъж,два пъти ..3 ти път -никаква реакция.Ядосах се,застанах до колата и натискам копчето вече съвсем близо до шоф. прозорец-явно дистанционното блокира.Напсувах както му е реда и в момента в който реших да вкарам ключа в ключалката ,един сериозен мъжки глас зад гърба ми казва: Господине ,мисля че вашата Кордоба отдавна я отключихте,а това е моята Кордоба....В този момент се загледах и ..оказа се че двете Кордоби(почти еднакви ,не само на цвят) са паркирани една с/у друга...А в Шумен от този модел кола и този цвят са само 2-3 екземпляра.....Обръщам се -освен въпросния господин и жена ми ,още един -двама сеирджии ме гледат и ми се смеят зад гърба как се боря с дистанционното,а в същото време моята кола и цъкат мигачите като на заря....Посмяха се хората за моя сметка,ама както се казва:Никога не е късно да станеш за резил..