Принтер с батерия и блутут????

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
N0rdisk
Автомобил:
Двигател:

Принтер с батерия и блутут????

Мнениеот N0rdisk » Вто 08 май 2007 8:17

Трябва ми принтер които да има Bluetooth - искам да му пращам файлове от лаптоп или от телефона и тои да си печата, не искам кабеляци.
Знам че има такива ама ....кои точно

А дали има принтери с батерия, зареждаш го и после тои прави примерно 50 копия. Трябва ми за да си го сложа в колата и да печата без да има ток наоколо.
Принтер с блутут и батерия направо е върха на сладоледа :D

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 08 май 2007 8:19

човече,голям мързел или удобство те е подгонило.Мисля че има,но къде и колко незнам.Имам приятел който има фото студио и там нали знаеш,има едни машинки дето през блутута пращаш и то разпечатва снимката.Търси,няма начин да не намериш :wink:
айде малко хелп
ТУК :wink:

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Вто 08 май 2007 9:20

LILO&STICH написа:човече,голям мързел или удобство те е подгонило.Мисля че има,но къде и колко незнам.Имам приятел който има фото студио и там нали знаеш,има едни машинки дето през блутута пращаш и то разпечатва снимката.Търси,няма начин да не намериш :wink:
айде малко хелп

Lilo, тая машинка във фотото БГ ли е , че част от тях аз съм ги правил, кой ти е приятеля ако не е тайна.
А иначе ако колегата иска термо принтер , имаше в предната фирма, там при киоксите блутуут термо принтер за бележки с батерии.
Другия вариант е с портативен принтер с УСБ или Паралелен порт и Блутуут принтер драйвер , на MSI съм виждал.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 08 май 2007 9:29

Veso101 написа:
LILO&STICH написа:човече,голям мързел или удобство те е подгонило.Мисля че има,но къде и колко незнам.Имам приятел който има фото студио и там нали знаеш,има едни машинки дето през блутута пращаш и то разпечатва снимката.Търси,няма начин да не намериш :wink:
айде малко хелп

Lilo, тая машинка във фотото БГ ли е , че част от тях аз съм ги правил, кой ти е приятеля ако не е тайна.
А иначе ако колегата иска термо принтер , имаше в предната фирма, там при киоксите блутуут термо принтер за бележки с батерии.
Другия вариант е с портативен принтер с УСБ или Паралелен порт и Блутуут принтер драйвер , на MSI съм виждал.
ми Веско,незнам какво търси човека,но като гледам голяма рядкост са тези с директен принт . :roll:

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Вто 08 май 2007 9:41

Ако е принтер за бележки струва към 250 Евро поне.
А Блутуут принтер адаптор съм виждал 40$.

Потребителски аватар
N0rdisk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот N0rdisk » Вто 08 май 2007 13:50

Veso101 написа:Ако е принтер за бележки струва към 250 Евро поне.
А Блутуут принтер адаптор съм виждал 40$.

Пичове мерси много за инфото - еи това е принтера

Canon PIXMA iP90v: фотопринтер за пътешественици-фотографи
С PIXMA iP90v може да получите фотографии без рамка във формат до А4 включително. Максималната скорост на печат е 12 цветни страници в минута и 16 монохромни страници в минута. В режим на най-добро качество, снимка с размер 10 х 15 см ще се разпечата за 51 секунди.
В режим Composite Black Mode излизат монохромни разпечатки дори и тогава, когато черната глава е почти изчерпана, чрез смесване на мастилата.
Печатната глава на принтера е снабдена с 1088 изходни отвора, с 2pl Micro-Nozzles и печата с максимална резолюция 4800 x 1200 dpi
PIXMA iP90v поддържа PictBridge технология за директен печат чрез вградения инфраред порт или с помощта на допълнителния Bluetooth адаптер (BU-10, $80). Предлаганата литиево-йонна батерия (LK-51B, $100) би трябвало да издържа за приблизително 450 разпечатки без включване в мрежата.Очакваната цена на Canon PIXMA iP90v е 250 долара.

Изображение

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 08 май 2007 13:58

Epson Stylus Photo R360 има блутут ама нещо немога да го подкарам :(
Скарани са явно с лап топа , но има толкова много опции че свят ми се завива

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Вто 08 май 2007 18:48

А ние внасяме канон:). Ако решиш да взимаш чукни да те уредим по-съфорумската тарифа...
Но за да си подготвен Принтера с батерия, блутут, зареждачка и поставка крайна цена с ДДС в магазин тип "Технополис" би била 990лв... с мини зареждачка 930лв...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”