Знам че има такива ама ....кои точно
А дали има принтери с батерия, зареждаш го и после тои прави примерно 50 копия. Трябва ми за да си го сложа в колата и да печата без да има ток наоколо.
Принтер с блутут и батерия направо е върха на сладоледа

LILO&STICH написа:човече,голям мързел или удобство те е подгонило.Мисля че има,но къде и колко незнам.Имам приятел който има фото студио и там нали знаеш,има едни машинки дето през блутута пращаш и то разпечатва снимката.Търси,няма начин да не намериш
айде малко хелп
ТУК
ми Веско,незнам какво търси човека,но като гледам голяма рядкост са тези с директен принт .Veso101 написа:LILO&STICH написа:човече,голям мързел или удобство те е подгонило.Мисля че има,но къде и колко незнам.Имам приятел който има фото студио и там нали знаеш,има едни машинки дето през блутута пращаш и то разпечатва снимката.Търси,няма начин да не намериш
айде малко хелп
ТУК
Lilo, тая машинка във фотото БГ ли е , че част от тях аз съм ги правил, кой ти е приятеля ако не е тайна.
А иначе ако колегата иска термо принтер , имаше в предната фирма, там при киоксите блутуут термо принтер за бележки с батерии.
Другия вариант е с портативен принтер с УСБ или Паралелен порт и Блутуут принтер драйвер , на MSI съм виждал.
Veso101 написа:Ако е принтер за бележки струва към 250 Евро поне.
А Блутуут принтер адаптор съм виждал 40$.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта