Здравейте търся точният номер/код на боята по която евентуално да се разбърка същия цвят. Цвете го пръскат по повечето нови модели на мерцедес но съм го виждал на A клас. Цвета го водят "south seas blue metallic" някой ако има мерцедес със същия цвят ще съм благодарен да сподели кода на боята. Мисля, че цвета е само един от "този тип искрящо синьо". Ето и няколко снимки:
Точно това е че колата не е моя, просто днес видях една А класа до нас и ми хареса много цвета, а на лято всичко ако е по план мисля цялостно боядисване на колата та като чели избрах този цвят. Но за да изглежда по същия начин освен добрата работната ръка и боята трябва да е същата.
vucata написа:Хахаха, и аз избрах тоя цвят за част от разветката на мотора ми
5a7806beccb364785c5513cfa87ffe8c.jpg
Колега боята не е същата понеже в тази (paradise blue ultra flake) има едри частици "люспи" които като гледам са в по светъл тон. Освен това боята при мерцедес я водят под това наименование "south seas blue metallic". Мисля, че намерих кода на боята ако не са сбъркали нещо ето който иска да погледне ТУК или на кратко (South Seas Blue Metallic Color Code: 162/5162)
Като сложа зимните ще дам да ми боядисат BBS RS 771 в този цвят и ако наистина изглежда така както в мерцедеса
Ето и един клип където се вижда добре боята под светлина само че на GLA (боята е същата), на живо изглежда още по добре направо да ти се схване врата