В последно време забелязвам активно участие на съфорумци във всякакви теми. Същите тези, вземат участие в теми, като това участие се изразява в пълни безмислици. Пишат нещо, после пак, после пак. Едно и също по няколко пъти в една тема. Пишат нови теми, без да забележат, че часове или минути преди това има вече тема касаеща същия случай, или са забелязали-"но нищо, нека и мойта да я има".
Това стремеж към върха ли е? Какво те чака горе? "Пък мойта п..ка е по-голяма от твойта!" Комплекси ли се избиват?
Какво значение има дали ще имаш 200 или 2000 мнения? По-добре е да са 200, но да са смислени и изразени в точния момент и то в конкретен случай, от колкото 2000 изразяващи се в пълни безмислици.
Не съм власт имащ във форума и сигурно нямам право да оценям останалите. Пиша това, защото за мен-пък предполагам и за други е отблъскващо да се четат мнения, когато вътре е пълно с всякакви безмислици, още повече когато те са написани в теми за които се изизсква сериозно отношение-да се помогне на колега в нужда, чрез предоставяне на коректна информация.
Колеги стремящи се към височините, за някои форума е средство за разпускане, за контакти, за обмяна на полезна информация. Недейте да ни вземате всичко това.
Ако съм засегнал някого с тази тема, моля да ме извини. Нямам лоши чуства към никого.

Стремеж към върха
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
DAXC написа:hooligans написа:тази тема е точно такава тема , не може да се каже нищо смислено по нея , но дори и да се каже нито ще спрат безсмилените постове и теми нито има някаква полза от тази тема!
Прочети последните 3 изречения и ще и разбереш смисъла.
прав си но с тази тема нищо няма да промениш.
Последна промяна от hooligans на Пет 11 май 2007 13:44, променено общо 1 път.
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Стремеж към върха
DAXC написа:В последно време забелязвам активно участие на съфорумци във всякакви теми. Същите тези, вземат участие в теми, като това участие се изразява в пълни безмислици. Пишат нещо, после пак, после пак. Едно и също по няколко пъти в една тема. Пишат нови теми, без да забележат, че часове или минути преди това има вече тема касаеща същия случай, или са забелязали-"но нищо, нека и мойта да я има".
Това стремеж към върха ли е? Какво те чака горе? "Пък мойта п..ка е по-голяма от твойта!" Комплекси ли се избиват?
Какво значение има дали ще имаш 200 или 2000 мнения? По-добре е да са 200, но да са смислени и изразени в точния момент и то в конкретен случай, от колкото 2000 изразяващи се в пълни безмислици.
Не съм власт имащ във форума и сигурно нямам право да оценям останалите. Пиша това, защото за мен-пък предполагам и за други е отблъскващо да се четат мнения, когато вътре е пълно с всякакви безмислици, още повече когато те са написани в теми за които се изизсква сериозно отношение-да се помогне на колега в нужда, чрез предоставяне на коректна информация.
Колеги стремящи се към височините, за някои форума е средство за разпускане, за контакти, за обмяна на полезна информация. Недейте да ни вземате всичко това.
Ако съм засегнал някого с тази тема, моля да ме извини. Нямам лоши чуства към никого.
Абсулютно подкрепям !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”