Поредните метъл богове Manowar ще ни посетят - на 30.06 събота в Каварна, пу да му се не види ,че е толкова далече - миналата година се утрепах от път , но нямам как, там сме
Я кажи по 30 кинта ли са билетите,че още нямам.Иначе спането на къмпинг най добре Не,защото е най евтино,ами просто най голям купон става там на такива нечовешки мероприятия
Huizel написа:Я кажи по 30 кинта ли са билетите,че още нямам.Иначе спането на къмпинг най добре Не,защото е най евтино,ами просто най голям купон става там на такива нечовешки мероприятия
Аз ще съм с жената, а тя не е голям фен на палатки По 40лв излязоха на бройка - правостоящи.
30лв се продаваха миналия месец. Този са вече по 40лв, а в деня на концерта ще са по 50лв. Аз естествено ще ходя, но не мисля да спа там. То ще отиде до 5-6ч сутринта, а после ще се посреща джулая Ако някой ще ходи, може да си направим среща там
и ние мислим да сме на купона. на 30ти може да съм на работа. но за палатките със сигурност сме там, ще посрещаме джулая на морето. може да се намерим там