Да кликакаме до последно . . .

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
ttony
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Да кликакаме до последно . . .

Мнениеот ttony » Чет 03 май 2007 14:15

Здравейте българи,
страхувам се, че нося лоши новини, но те трябва да бъдат казани.

Аз съм СаМО_МиНаВаМ от групата на BG Keklio-вците и ние водим битка за България.

За изминалите два дни няколко от най-зарибените членове на Българското интернет общество, отдадоха себе си и своето ценно време, защитавайки трудно извоюваната 8-ма позиция на Родината ни в международното състезание по кликане, което можете да намерите тук:

http://clickclickclick.com

Основната идея на битката е да се клика колкото може повече пъти за честта на нашата нация, и за да се направи това, един е достатъчен, използвайки само левия бутон на мишката.

Когато започнахме, България беше на 8-мо място, като не й достигаха по-малко от 200 000 клика от 7-мите в класирането – Словения. Организирайки се, няколко от запалените български кликери, постепенно привлякоха за каузата си много повече българи от всички краища на страната за да бъде спечелен деня за нашата страна. Ние отстоявахме българската позиция срещу кликащите орди на много нации. BG Keklio-вците не са сами в тази битка, много други се присъединиха от InterBILD.net, fifa-league.net/forum/ и www.kaldata.com/forums/ и други форуми.

Въпреки това, по всичко личи, че в това време Поляците и Израелците се хванаха здраво в играта и атакуваха първите позиции. Българската преднина бързо се стопи от дишащите във тила ни Чехи. Използвайки позволени, нови и подобрени методи на кликане (повечето от които неизвестни за нас) ни принуждават да загубим надежда в твърдата си 8-ма позиция. Изглежда, че техните кликания могат да затъмнят слънцето.

Защитавайки първите си позиции, Поляците ни превъзхождат вече с милиони кликове, останалите по-надолу в класацията нации ни заплашват с претопяване, с бързо подминаване и превръщат нашата плаха мечта да бъдем на върха - в разруха. Ужасяващите спомени от миналото класиране ни натрапват скръбта по изтървана победа и ни напомнят за 15-тото място измежду всички световни нации. За да избегнем това, трябва да бъде въвлечено цялото българско интернет общество.

Използвайки нашето предимство за голям брой потенциални кликери с интернет връзка, организирайки он-лайн обществото и давайки на безцелно кликащия българин и българка една пределна, ясна и категорична цел можем да осигурим победата за Отечеството.

Затова сега Аз заставам пред Вас, премъдри форумци, съфорумци и гости с български IP-та, като един достоен войн, защитник на честта на Българската нация, искам от Вас да разказвате легендите за нашата битка. Че някога, няколко BG Keklio-вци можеха да всеят страх в сърцата на многото, а какво щяха да усетят ако се изправят срещу цял легион от BG Keklio-вци?

Оповавайки се на нашето неуморно кликане, името на България стои като трън на достойна позиция измежду такива нации като полската, израелската и датската, които никога не са чували за съществуването на бойното малко племе на Българите. Изправени пред лицето на настъпващият чуждоземен враг с искане да се предадем и да преустановим кликането си, ние СаМО ставаме по-настъпателни и още по-ожесточено натискаме бутоните на мишките си. Но техните кликове са безчет.

Ето защо, Аз СаМО_МиНаВаМ, един BG Keklio, Ви призовавам, О премъдри форумски народе, съберете търпение и повече хора да подкрепят BG Keklio-вската кауза и да привлечете талантливите кликери и надарените с познание да ни екипират с подходящи инструменти за да спечелим тази война

Нека докажем, че Българите можем! Нека покажем, че сме юнашко племе!

Нека кликаме до последния дъх!

Нека кликането се отприщи

, и запомнете, че

тази нощ ще КЛИКАМЕ В АДА!!!

цитата е от audibg.com: http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=22762

Да кликаме . . .

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Чет 03 май 2007 14:19

Много я яко :) Веднага почвам :lol:

п.с. все едно джиткам Диабло ,голем кеф :twisted:

Последна промяна от Huizel на Чет 03 май 2007 14:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Чет 03 май 2007 14:22

Само 555 пъти успях! Нервите ми не издържаха повече :wink:

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Чет 03 май 2007 14:22

баси , по цял ден кликам., и тук ще дам своя принос, ама не повече от 2-3к на ден

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Чет 03 май 2007 14:27

кликнах 2300 пъти :twisted:

ttony
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ttony » Чет 03 май 2007 14:32

ще пробвам с Autoclick

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Чет 03 май 2007 14:34

jaba7a написа:кликнах 2300 пъти :twisted:

На мен пък не ми изписа повече от 999 (нищо, че продължих) ...
Ново 20 :
Sorry - the server is temporarily unavailable.
Please try again later.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 03 май 2007 14:35

ужасно ме мързи да чета...айде някой да каже с 2 думи за какво иде реч :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Чет 03 май 2007 14:40

chefito написа:ужасно ме мързи да чета...айде някой да каже с 2 думи за какво иде реч :oops: :oops: :oops:

http://www.clickclickclick.com/ кликаш върху едно копче за място на България в ранглистата,засега сме 9-ти

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Чет 03 май 2007 14:41

А след като се накликаш даваш "Click here to add to total", щото иначе нищо не праим. :D

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Чет 03 май 2007 14:45

Якоооооооооо, до тука 1100.. счупих имшката от цъкане... :lol: , а и шефката май ще ме бие.... :lol:

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Чет 03 май 2007 14:57

Целия офис цъка вече....аз отивам за нови мишки, че тези пушат... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Чет 03 май 2007 15:03

Аз пък не мога да кликам.
Изписва ми това Sorry - the server is temporarily unavailable.
Please try again later

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Чет 03 май 2007 15:10

А'е вие друга работа нямате ли си mhihi mhihi mhihi

Или аз нещо не вдявам какъв е замисъла на въпросния "гуру"- СаМО_МиНаВаМ :oops: :oops: , или наистина писмото е с някакъв "сектантски полъх"... mhihi mhihi

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Чет 03 май 2007 15:10

а на бас че тоя сай се поддържа от logitech или някоя подобна фирма за мишки :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”