Името ми е Ангел Йорданов, занимавам се с компютри, предимно хардуерни проблеми. Поназнайвам и от мрежи и мрежово администриране, оправям се с почи всичко на Microsoft. Виждам зор с Linux, Unix - базираните, но при нужда и там съм се оправял. Почти нищо не отбирам от PHP и HTML, но и там съм се оправял. Имам желание да уча, нямам подходяща среда. Преди 4-ри години ръководих малка фирма за продажби на компютърна техника, сега работя нещо като системен администратор, за фирма занимаваща се с Авточасти. Искам да сменя работата или по- скоро работното си място. Няколко години съм се трудил и в строителството. Ръководил съм екип от 4-ма човека(нещо като строителен техник). Умея да се оправям с клиенти, с други думи - Имам дарба да взимам на хората парите, без да продавам каквото и да било, просто на доверие(не ме рабирайте погрешно, винаги съм доставял, това което обещая. При всеки друг случай съм връщал парите). Интересувам се от работно място за малко повече възнаграждение без да се вълнувам от това в кой край на държавата е. Ако имате идеи, моля споделете.
За връзка с мен:
0889 757 845
0878 880 898
Ангел Йорданов
Поздрави!
Търся Работа!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Пич, сори за мнението, не мога да ти помогна директно, но виж jobs.bg, за София специално куцо и сакато си намират работа. Само малко зор ще видиш с наемите (ако не си от тук де), тръгват от 150-200 евро за едностаен/гарсониера, но ако не си много претенциозен към условията или ако си намериш съквартирант ще си на белия кон. Та мисълта ми беше, като дойдеш тук казвай заплата, с която мислиш, че ще се оправиш с наем, сметки, гориво и все пак да остане нещо и за теб 

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Приятелката ми преди месец се премести от София в Пловдив. Работа има навсякъде. В Пловдив се чудеше коя работа да избере имаше много предложения и то добри. А от София се премести именно заради разходите...наем, парно и т.н При заплата от 700 лв почти нищо не и оставаше в края на месеца. Така че ако тръгваш към София мисли за нещо над 800 лв.
- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: