Гири 2 бр. : 4 x 2.5kg = 10kg
4 x 5 kg = 20kg
Уред:
за крака : 4 x 2.5kg = 10kg
4 x 5 kg = 20kg
за ръце : 2 x 10 kg = 20kg
2 x 15 kg = 30kg
щанга : 4 x 10.5kg = 42kg
Моля споделете:)
Благодаря

Stivi написа:С тези 300лв ще ходиш на фитнес цяла година и ще ползваш всякакви уреди а тази с тези детски тежести изобщо не знам за какво ще я използваш
Stivi написа:С тези 300лв ще ходиш на фитнес цяла година и ще ползваш всякакви уреди а тази с тези детски тежести изобщо не знам за какво ще я използваш
One написа:Stivi написа:С тези 300лв ще ходиш на фитнес цяла година и ще ползваш всякакви уреди а тази с тези детски тежести изобщо не знам за какво ще я използваш
+това съм убеден , че като ти е вкъщи точно 2 седмици ще си правиш труда върху нея и след това ще я ползваш за закачалка
не си ли отидеш до фитнес залата за да знаеш за какво си отишъл там е пробита работа - фитнеса да ти е вкъщи
chefito написа:много са леки тежестите???
иначе мисля кетлер си е кетлер...
П.С. Абе тва втора ръка ли е? /не че има кой знае какво да се амортизира ма някой друг да се е потил на нея и ся ти да я земеш....малко гнусно ми се вижда в метро има на конкуретни цени новички неща...
baTkoTo написа:chefito написа:много са леки тежестите???
П.С. Абе тва втора ръка ли е? /не че има кой знае какво да се амортизира ма някой друг да се е потил на нея и ся ти да я земеш....малко гнусно ми се вижда в метро има на конкуретни цени новички неща...
е добре де а като идеш във фитнеса знаеш ли там колко хора са се потили на уредите???
п.с. сорри че се намесих ама ми стана интересно и искам да видя chefito какво ще отговори
baTkoTo написа:chefito написа:много са леки тежестите???
е добре де а като идеш във фитнеса знаеш ли там колко хора са се потили на уредите???
п.с. сорри че се намесих ама ми стана интересно и искам да видя chefito какво ще отговори
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта