Реших да попитам и да видя как се чувстват българските фенове на ФауВе тук !!
Та обичате ли си Родината или бихте напуснали при първа възможност !!!
Бихте ли напуснали България....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Извинете къде ги взимате тези заплати 1000-1500лв? 

Последна промяна от Vladko на Пон 21 фев 2005 15:25, променено общо 1 път.
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Michael написа:По-добре да направим организация за внос на мулатки - аз си харесвам живота тук!
оле

... макар, че и българките са си достатъчно готини гаджета

... ся да не съм съвсем офтопик (как звучи ам - да си офтопик в офтопика) да са изкажа и аз баш по темата - та моето мнение е, че ако човек изкарва добри пари тука (имам предвид такива, че да посреща спокойно основните си нужди и разни дребни и средни глезотии), не говорим да мое си купиш ягуар например (макар, че шо па не?! - а да сетих са шот таквъзи ора обикновено ги пуцат

... имал съм няколко възможности да се преселя в Канада и Швабско, но от тва което са ми споделяли познати и приятели - айде нема и нужда ...
... отделно от 3 години насам секи ден си общувам със западняци и кат ги знам кви хора са и къв лайф им е тука - и как па аз да бягам?!

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Малка страна - лесна реализация(стига да си кадърен, защото в българия има липса именно на кадърни хора)
Голяма страна - мноого мъчно да се реализираш като за стандарта на дадената страна(чужденците не се ползват с привилегии в никоя страна, дори точно обратното)
Аз така си мисля, но не претендирам да съм прав
Ще цитирам и колегата Izzo, който живее в US: "По-добре цар на село, отколкото просяк в големия град"(надявам се колегата да не ме съди за авторски права
)
Голяма страна - мноого мъчно да се реализираш като за стандарта на дадената страна(чужденците не се ползват с привилегии в никоя страна, дори точно обратното)
Аз така си мисля, но не претендирам да съм прав

Ще цитирам и колегата Izzo, който живее в US: "По-добре цар на село, отколкото просяк в големия град"(надявам се колегата да не ме съди за авторски права

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
badboy_pl написа:То за всички има работа ама въпроса е на кой колко му се работи.
Тука хем си прав хем не си. Аз завършвам Информатика. Преди няколко месеца ходих на едно интервю в Контракс за асемблиране на компютри защото мися че добре се справям с тази работа, а и с това ми се занимава. Е отидох и ми казаха да отида еди кога си. Отивам на въпросния ден, и тъй като още не бяха готови с организацията трябваше да разтоварим един камион с части, а после се оказа че трябва да натоварим същия камион с монитори и компютри. Общо взето хамалска работа. На вечерта бях утрепан направо - нищо не ни платиха. Казаха да отидем пак след 3-4 дни. Отидох и се оказа че няма как да се отиде със фирмените коли от офиса до мястото където се зглобяваха машините и разбира се отидох с личната си кола, завряха ни в едно мазе да сглобяваме - 8-9 часа в мазето, но както и да е. Пак нищо не платиха. Обещаха да се обадят за следващата пратка и всичко беше дотам, така и не ми се обадиха. Освен това трябваше да се плаща на сглобен комп. и знаете ли по колко - по 1.5 или по 2 лв на бройка. Каквото и да правиш не можеш да сглобиш повече от 15 бройки при положение че не мърдаш от мястото си. /неможе защото бяха взели най-ефтините кутии на които кабелите за изходите на front panel-а бяха разделени на пинчета едно по едно т.е. 2 usb-та - 10 пинчета, audio-out + mic - 9 пинчета, и редиш ли редиш, а и бавно ставаше подготовката за сглобяване на всяка машина/
Имах огромното желание да започна сериозно в тая фирма, даже имах намерение да седя по 2 смени, но ме преебаха. На какво да вярвам в тая държава като всеки гледа да те преебе.
Иначе не бих напуснал лесно България, но ако продължават да вървят така нещата - да се бачка за без пари, няма да се замислям много ако се отвори възможност.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”