Страничен въпрос към софиянците ..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Страничен въпрос към софиянците ..
Имам път към софия в неделя и междувременно ще ида в събота за да си потърся накакви свестни маратонки. Може ли да ми препоръчате магазини, където има оригинални маратонки - Адидас, Пума, Асикс, Ню Баланс .. ? Мисля да отделя до 100-110 лв да си взема, ако знаете и къде има намалени модели (примерно от 2003-4-5-6 година) . Не ме интересува толкова от коя година е модела. Един приятел ми спомена нещо за МОЛ , имало хубави намалени модели .. ?
FreeSoul написа:Може да пробваш с Outlet-a на Адидас на околовръстното(под Бояна), там гледах че има някакви намаления, иначе си мисля,че Мол-а не е най-евтиното място...
Работи всеки ден, вкл. неделя. Освен Адидас има и още един магазин с други марки - също с намаление. Мястото е много лесно - точно на отсрещната страна на околовръстното спрямо мястото на клубните срещи. Това е една бизнессграда.
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Благодаря за бързите отзиви .. в неделя нали е изборен ден и затова ме притеснява дали ще работят пък и няма да съм с кола и ще ми отнеме доста време да пообиколя да намеря нещо. Тъкмо го видях къде е на картата магазина на Адидас, за който споменавате. Колко беше картата за градски транспорт в София за един ден ?
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Ето нещо полезно- цък 

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
FreeSoul написа:Може да пробваш с Outlet-a на Адидас на околовръстното(под Бояна), ...
мани, мани там хапе...

на Витошка сигурно са по-евтини.
има и един на найк такъв на бул.България срещу била.
имаше доста модели бяха подредени по номера к'вот е останало
ама и там нещо дебело ми се стори.
всеки си знае джоба де.
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:FreeSoul написа:Може да пробваш с Outlet-a на Адидас на околовръстното(под Бояна), там гледах че има някакви намаления, иначе си мисля,че Мол-а не е най-евтиното място...
Работи всеки ден, вкл. неделя. Освен Адидас има и още един магазин с други марки - също с намаление. Мястото е много лесно - точно на отсрещната страна на околовръстното спрямо мястото на клубните срещи. Това е една бизнессграда.
От там няма по смешни маратонки!!! Мнооого стари и мнооого грозни!!! Веднъж влезнах да разгледам и повече няма да се върна там!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”