Тръгнах по официалния ред - КАТ ми издадоха документ, че аз съм собственика. С него трябваше да отида в 5-то, и да обявя номерата за откраднати. Да ама кварталния нещо не оцени идеята, щото "кво правим ако намерят номерата докато са на колата", не става и колата за открадната да обявя, и пълномощното не мога да оттегля, защото нямам грам спомен къде е правено...абе май не му се занимаваше за почти 40 годишна кола.
Много вероятно е да седи зае*ана някъде или да е разпродадена на части, и за това пускам темата тук - някой от феновете на единичките ако е мяркал такава цяла/части - може да му уредя документално купето, или да си я купя обратно за реставрация (ако подлежи де).
Ето тази обява в карса изпадна от гугъла, където колата подозрително много прилича на бившата - и цвят (самоделно боядисан), мотор, кутия ...абе всичко без теглича отзад - https://www.cars.bg/offer/c2300941 Тъпото е, че обявата е свалена, а тия от карса не са много сговорчиви да дадат контакти или поне текста на обявата. Успях да набарам поне снимките...
ДКН:C7134PK
VIN:1793537609
Двигател:FH076157
п.п. И не оставяйте лайната да втасат - после миришат повече.