напоследък у мен се зароди една идея (до която апропо разсъдливите и умни хора предполагам отдавна са достигнали) да си направя някаква прилична лична застраховка (не съм много наясно, но предполагам нещо от сорта на комбинирана) злополука/живот ...
... и то ако тряя си призная, пак не ма осени таз гениалност, ами една от банките, в които имам сметка ми предложи застраховка съвместно с AIG, която за първия месец е безплатна, а след това ми тегли от картата секи месец 10 кинта (което като се замисли човек си е нищо) ...
... та аз приех тяхната оферта, тъй щото първия месец е безплатен и мога след това да се откажа (всъщност тази застраховка се плаща месец за месец и така е и валидна) ...
... и сега имам на разположение месец време да проуча дали и какви други оферти могат да ми предложат останалите компании ...
... сега знам, че в инет има сичко и определено ще го ползвам и него, но ми се иска да се допитам до хората тук, тъй щото трибуната тука е угроооооомна и 100 на 100 има дори хора от този бранш, които ще ми помогнат много повече, а и друго си е човешкото мнение/впечатление/опит, пред сухите и понякога дори грешни данни в брошури/сайтове и прочее ...
... та в най-общи линии се интересувам, както вече казах от лична (комбинирана) застраховка в рамките на 100-150 кинта годишно (ако има опция за вноски йош по-добре) ...
всякакви мнения и препоръки за компания са добре дошли
благодаръ за вниманието