Ще си взимам GSM?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Ще си взимам GSM?
Реших се да сменям телефона и съм си харесал тука Nokia N70 или Nokia 6288. Какво е вашето мнение за всеки от телефоните, може и друго предложение, но задължително Nokia, да е за същата цена долу-горе?
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 0%E2%ED%E8
виж тука
N70 - предимството е че е смартфон т.е. можеш да си слагаш доста повече допалнителни рограмки. Иначе е модел с една година по стар и като цяло фунциите са му по-слабички
Но ти си преценяваш
Иначе бих ти препоръчал w810 на SonyEricsson също много хубав телефон на по малко пари.
А за повече пари К800i пак на sonyEricsson но той е най добър от всички
виж тука
N70 - предимството е че е смартфон т.е. можеш да си слагаш доста повече допалнителни рограмки. Иначе е модел с една година по стар и като цяло фунциите са му по-слабички
Но ти си преценяваш
Иначе бих ти препоръчал w810 на SonyEricsson също много хубав телефон на по малко пари.
А за повече пари К800i пак на sonyEricsson но той е най добър от всички
- SiEtE818
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата е прав- предимството му е Symbian v8.1a (оперативната система) Аз съм с 7610 (също е смартфон) и наистина има много голям избор от програми ,които можеш сам да инсталираш...така че предцениOdisei написа:N70 - предимството е че е смартфон т.е. можеш да си слагаш доста повече допалнителни рограмки. Иначе е модел с една година по стар и като цяло фунциите са му по-слабички

- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес малко поразгледах менюто тва онова на една 6260 и ми хареса като телефон.Ето виж тук http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=635
Върни се в “ОФФ-Топик - други”