Искам да благодаря на gr_kranev - Гриша едно голямо МЕРСИ за това че се разкарваше доста пъти заради едни други джанти, с които не стана работата.МЕРСИ за това че взе толкова присърце нещата, ГОЛЯМ си човече.
Мерси на Nii и Vizora че ги разкрах до връбница да установят разни заварки по едни "перфектни" ББС - и, на Nii че отиде от единия до другия на столицата зарад мене, а на онова лудото Визорче , че събра всички карти у родата, че нямах пари тогава и беше тръгнал да ги пазарува (Не си на център ти , ама ще се оправиш) и на Pa4ovski пак поради последните причини ...
Благодаря на GG - Генчо, не ми се праи на луд, а казвай кога ше дойдеш да се опиеме бре!
ББС- а е страшен - та мерси че си свали джантите, въпреки че те чакаше път и направи компромис да пътуваш с моите - мерси за разбирането, ама мнооооого ги бях харесал и ме беше страх да не ми се изплъзнат

Благодаря на madmen - Краско, мерси че веднага се нае евентуално да докараш ония неща човече, въпреки че не станаха нещата съм благодарен за готовността ти !
МЕРСИ отново на всички ви

Сега малко снимки (Благодаря на koskoboy, ама той си знае