Съдът в Попово постанови една от първите присъди за отнемане на лек автомобил в полза на държавата
14 април 2005 | Агенция "Фокус"
София. Районният съд в Попово постанови една от първите в страната присъди за отнемане на лек автомобил в полза на държавата. Водачът на автомобила го е употребявал след употреба на алкохол и е допуснал пътно-транспортно произшествие, при което има пострадал.
43-годишният мъж е управлявал лек автомобил Фиат “Темпра” с концентрация на алкохол в кръвта 2,1 промила и е допуснал пътно-транспортно произшествие, при което 32-годишен водач на мотопед е получил фрактура на левия крак.
Районният съд уважи искането на прокуратурата и постанови за виновния водач пет месеца лишаване от свобода, при първоначален общ режим и отнемане на автомобила в полза на държавата заради шофиране след употреба на алкохол. Информацията е на БНР.
Присъда за отнемане на лек автомобил!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GOLFER написа:'убаво ама този сигурно е някакъв голчо с жигулка.
мисля си дали закона ще важи с тази сила и за "VIP" пияните шофьори?
ест. че не ... ти престааш ли си примерну да конфискуват едно от бентлитата континентал гт?! - като как точно ше стане?!

... но се пак макар и черноглед ше кажа хвала на таквъзи инициативи ...
... както преди време тук беше писал един мъдър колега да не гледаме само дебелите вратове и/или дебелите портфейли - те се пак са малък процент - ако останалата част от тъй нареченото ни общество е примерно (ибаси утопията) - този малък процент се някак ше се трае

- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Преди 3 месеца барат ми със скутера и приятелката си ги блъсна един с Жигула и духна. След 2 часа го гепиха полицаите щото имаше очевидци и се оказа, че момчето е 1.8 промила алкохол и нередовни документи на колата.
Последиците от катастрофата бяха:
брат ми с леко натъртване, обаче приятелката му със счупен крак на 3 места, избити зъби и др. травми. Претърпя операция на коляното, защото в ставата имало частици стъкла и пластмаси, въобще гадост!
За такива гадове затвор мин. 1-2 г. да им дойде акъла! И оня нагъл отива да се пери и вика, че брат ми се ударил в него!?
ЗАТВОР!!!
Последиците от катастрофата бяха:
брат ми с леко натъртване, обаче приятелката му със счупен крак на 3 места, избити зъби и др. травми. Претърпя операция на коляното, защото в ставата имало частици стъкла и пластмаси, въобще гадост!
За такива гадове затвор мин. 1-2 г. да им дойде акъла! И оня нагъл отива да се пери и вика, че брат ми се ударил в него!?
ЗАТВОР!!!
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
DriveR иди и му сипи на ония тарикат , дай го на съд

Последна промяна от didodi на Чет 14 апр 2005 16:49, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”