vaskoto1 написа:не съм пратил-няма и да пратя!
няма нищо общо с милосърдието!
бих помогнал на тези хора с удоволствие но ако ги видя очи в очи и им дам пари на ръка-не през мобилни оператори!
Специално за това дете, и вобще за целия сайт
http://www.save-darina.org/ имаше специално предаване на Милен Цветков. Хората наистина са първо - нуждаещи се и то доста сериозно, второ - организацята им е подобна на нашия форум - всичко на доброволни начала, без възнаграждения за участващите и трето - до колкото съм запознат (дано да не излъжа) мобилните оператори превеждат 100% постъпленията от СМС-ите, а не както при ТВ-игрите 50%.
Лично аз съм пращал както СМС-и за конкретно това дете, така и съм превеждал дребни суми по сметките му. Спомням си, че при акцията за момиченцето Дарина, парите се събраха сравнително бързо и детето в момента е на лечение в Изрел, като има огромен шанс да се излекува. Същото е положението и със Светльо - има огромен шанс да живее, но сумата нужна за операцията е непосилна за едно семейство - около 180-200 хиляди евро. В момента има събрани около 82 000 лв. (41 000 евро)
Преди болестта да започне:

Сега в болницата:

Мисля, че с 1 левче (1.5 за глобул) никой няма да обеднее, а чрез това може да спомогнем едно дете да живее! Поставете се на неговото място или на родителите му и пак премислете, дали все пак да не пратим по един СМС!
Изпратете SMS на номер 1365 и дайте шанс на това дете да живее!Дарителски сметки на Светлозар Чолаков:
BGN BG92UBBS80021005296320
USD BG85UBBS80021107293110
EUR BG32UBBS80021418724010
BIC UBBS BGSF
Обединена Българска Банка (ОББ) - за Светлозар Асенов Чолаков
Набрани средства до момента: 81 640, 74 BGN 305, 55 USD 870, 86 EUR