Както повечето от вас вероятно са разбрали , Естония се оплаква от интернет атаки от страна на Русия . Тези "атаки" са в знак на протест заради спора за премахването на паметника на Талин . "Атаки" - защото имам приятел , който е руснак и ми обясни какво всъщност правят . Всичко се свежда до набелязването на няколко естонски сайта и разпространението им по хиляди блогове и форуми , с молбата всеки потребител докато си е на компютъра да пусне един "пинг" към тях. По този начин хиляди хора флудят сайтовете с пакети и сървърите им блокират .
Моят въпрос е - Не можем ли и ние да направим същото срещу официален либийски сайт и по този начин да покажем колко много хора във и извън БГ сме против гаврата с българските медици , продължила толко много време?
Аз мисля че един постоянно течащ пинг няма да попречи на никой от нас , докато си седим на компютрите!
Просто от Start менюто > Run и пишете "ping gpco.gov.ly -l 10000 -t" и оставяте флуда
Интернет Протест!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- SpeeDLine1
- Автомобил: Ауди А3
- Двигател: AGU 1997
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
@ Insect-®
Ако позволиш, няколко забележки. Талин е столица на Естония, и няма абсолютно нищо общо със Сталин (не мисля че негов паметник е свалян).
Има ли информация тези атаки да са помогнали с нещо на Русия и Естония ?
А мислиш ли че една такава атака от наша страна би помогнала с нещо за освобождаване на сестрите ? Лично мен ме съмнява.
Преди да се прави нещо, е хубаво да се помисли.
Нищо лично към никого !
Ако позволиш, няколко забележки. Талин е столица на Естония, и няма абсолютно нищо общо със Сталин (не мисля че негов паметник е свалян).
Има ли информация тези атаки да са помогнали с нещо на Русия и Естония ?
А мислиш ли че една такава атака от наша страна би помогнала с нещо за освобождаване на сестрите ? Лично мен ме съмнява.
Преди да се прави нещо, е хубаво да се помисли.
Нищо лично към никого !
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
пуснах директно на 50 000
повече неща че ще ми хванат ИП-то като най потенциално а не ми се занимава с Полиция и тем подобни
Pinging gpco.gov.ly [209.200.252.21] with 50000 bytes of data:

повече неща че ще ми хванат ИП-то като най потенциално а не ми се занимава с Полиция и тем подобни
Pinging gpco.gov.ly [209.200.252.21] with 50000 bytes of data:
Последна промяна от baTkoTo на Вто 22 май 2007 16:28, променено общо 4 пъти.
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:я обяснете за простите ора като мене ко прай таз дивотия
това е на принципа на интернет доставчика ти праща пакети с определен брой байтове
в случая ефекта ще е затормозяване на дадената машина и така оказва влиание на сайта казва се Пинг-атака
Ддос-атаката е много по силна и тя поразява от един път ама трябва доста добра машина и трябва човека да разбира какво прави
ддос атаката може да ги даржи 3 дена без интернет !!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”