Тъй като знам, че има доста хора форума, които работят в Технополис, Техномаркет и пр. искам една консултация за избор на хладилник.
Най-общо искам да е с фризерна част (долна), с 3 чекмеджета, да е има No Frost система. Цената 800 - 1000 лв.
Харесал съм си този http://www.whirlpool.bg/index.asp?actio ... rod_id=414
Има го Техномаркет, на Технополис не им работи сайта и не знам дали го имат.
Ако може запознатите да си кажат мнението за този или да ми препоръчат нещо друго.
Въпрос за купуване на хладилник
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
Преди няколко месеца правихме същата покупка и то не беше търсене, питане сравнения и т.н.
в общи линии аз търсих голям хладилник с почти като твоите параметри, зет ми работи в технополис и той помогна малко в избора, а и колегата Miki ме насочи да търся хладилник с два компресора както е писал juve, даже за предпочитане е да е с компресори danfoss (не съм сигурен че така се пише де). еми оказа се че единствения хладилник който е с два компресора и подходяща големина е едно BEKO CDA 34200
нещо не работи сайта на технополис та да ти дам пълните му характеристики. май няма no frost система, честно казано още съм му чел упъ(т)ването, но хладилника си работи и съм доволен
в общи линии аз търсих голям хладилник с почти като твоите параметри, зет ми работи в технополис и той помогна малко в избора, а и колегата Miki ме насочи да търся хладилник с два компресора както е писал juve, даже за предпочитане е да е с компресори danfoss (не съм сигурен че така се пише де). еми оказа се че единствения хладилник който е с два компресора и подходяща големина е едно BEKO CDA 34200

нещо не работи сайта на технополис та да ти дам пълните му характеристики. май няма no frost система, честно казано още съм му чел упъ(т)ването, но хладилника си работи и съм доволен

- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Колега я виж е това http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09002935 , аз съм с него от 1 година и съм много,ама много доволен
- PESHERLAN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за купуване на хладилник
luciuz написа:Тъй като знам, че има доста хора форума, които работят в Технополис, Техномаркет и пр. искам една консултация за избор на хладилник.
Най-общо искам да е с фризерна част (долна), с 3 чекмеджета, да е има No Frost система. Цената 800 - 1000 лв.
Харесал съм си този http://www.whirlpool.bg/index.asp?actio ... rod_id=414
Има го Техномаркет, на Технополис не им работи сайта и не знам дали го имат.
Ако може запознатите да си кажат мнението за този или да ми препоръчат нещо друго.
Питай колегата Sunny.Той може да ти даде доста информация относно бялата техника.
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за купуване на хладилник
PESHERLAN написа:Питай колегата Sunny.Той може да ти даде доста информация относно бялата техника.
ще му пусна л.с.
а каква е разликата м/у един и два компресора? По добро кпд, икономия на ток?
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
бих ти препоръчал Либхер, но парите са малко повече.SmileИначе за Данфуса - добри са.Матсушита са още по-добри.
хм... за "Данфоса " мога да ви разправям неща, от които ще ви побелее косата , като чуете на какви издевателства съм го подлагал и е оцелял . В сферата на домашните хладилници не мисля , че може лесно да се намери нещо , което да се мери с тази марка.... не случайно цената на един компресор Данфос е с 30 - 45 % по висока от някой със същата мощност но от друга фирма... а и когато стане дума за шум..... това е бира...... компресора !( не казвам , че матсушита са по зле ...просто не може да се каже твърдо кои е по добър )
Либхер - бягаи далеко от тази БОЗА ! Като започнеш с дрисливата газ - R600 дето за да намериш къде да кажем да ти го заредят трябва да си от ЦРУ , ами и имат странни представи понякога кое е качество : ( заради един лиБсващ магнит за лампата на вратата изписах сума ти обяснителни записки - повече гаранционно обслужване на Либхер Без мене !!
а за Беко - хм..... я по добре стой по далече от турските изпълнения .... няма да сгрешиш ....

а бе приеми го а-приори по добре е с 2 компресора ама за обяснение разбираемо иска писане

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
marianchev написа:Либхер с два компресора![]()
Преди 6 год. го купихме втора ръка и засега никакви проблеми
висок е 1,7 м
И в магазина в който работя се продават 2-ра употреба и изчезват още при появата им.Говоря за производство преди 2000 година.Докарват се и след 2000г.
До колкото съм запознат Либхер имат завод в Пловдив.Тези за българския пазар сигурно се правят там.Цените им са

Върни се в “ОФФ-Топик - други”