Здравейте колеги, чудим се тука с приятелката ми и с още две момчета тръгваме на 5-ти Юни за едно от двете места да бачкаме.
Та ще тръгваме с мойта кола и се чудя дали ще има къде да я оставям.
Все още нямаме уговорена работа и може би поне първите два дена ще сме без работа т.е. и колата няма да е в хотела, в който може би ще работя?А трябва да е в платен паркинг може би?
И другия въпрос кой от двата курорта да избера и къде има повече работа и е по-тънко?
Ще оставаме около 3 месеца, до края на Септември.
На работа в Обзор или в Несебър?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
:)
Обзор е по-малък курорт,възможностите за работа са ограничени,докато в Несебър ще имате много по-голям избор за работа.А за цените,в Обзор е доста по-евтино.
- Thunder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: :)
Mimoza написа:Обзор е по-малък курорт,възможностите за работа са ограничени,докато в Несебър ще имате много по-голям избор за работа.А за цените,в Обзор е доста по-евтино.
Може би и затова и заплатите в Несебър са доста по-големи.Мерси за мнението.

в Несебър има 4 месеца сезон а в обзор 1.5 даже и по малко.
говоря за по активен където хората ще имат нужда от персонал.
забрави да ти даде някои да си държиш колата в хотела които работиш,едно на 10000 да стане
направи си сам решение да не стане така че да обвиняваш нас после че е било ялово лятото
говоря за по активен където хората ще имат нужда от персонал.
забрави да ти даде някои да си държиш колата в хотела които работиш,едно на 10000 да стане

направи си сам решение да не стане така че да обвиняваш нас после че е било ялово лятото
- Thunder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защо мислиш така? Аз си мисля , че е най-логично все пак работя за тях , а да не ми дадат да си оставя колата там, би било много тъпо.
Все пак като имаш предвид, че ми е осигурена храната и спането там(в дадения хотел), а колата да трябва да я държа на друго място.???
аз говоря за сънито.тук има липса на паркинги на хотелите.всеки хотел го е дал под наем и само вип гостите си спират колите а другите си плащат на НАЕМАТЕЛЯ.
кои ще даде няква сума наем и паркинга пълен с персоналски коли.
аз също плащам наем за магазини. до мен е паркинга ама боса казва 200 лв. още на месец и си спираи колата там
ти друг път ходил ли си на море да бачкаш,не е лесно еи,пишеш че нямате работа още и ден два ще е така. еми дано ама няма чак толкова работни(хубави) свободни места.
а как ми трябва една стока от ТРОЯН
ама аре аз ще попатувам тези дни

кои ще даде няква сума наем и паркинга пълен с персоналски коли.
аз също плащам наем за магазини. до мен е паркинга ама боса казва 200 лв. още на месец и си спираи колата там

а как ми трябва една стока от ТРОЯН
ама аре аз ще попатувам тези дни

- Thunder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам почти осигурена работа в Обзор, а и аз си търся само такава работа с осигурено спане поне.
И миналото лято бях на работа на Варна в един хотел, ама бях отишъл без колата(с осигурено спане и храна). И тогава отидохме с влака до Варна без нищо(с куфарите на центъра) и се обадихме на една обява и в същия ден почнахме работа.Според мен е важно желанието и трябва да можеш да си намериш работа.
Точно в момента толкова много обяви има, че да си избираш, докато след 1 месец например ще останат вече само лошите.
И миналото лято бях на работа на Варна в един хотел, ама бях отишъл без колата(с осигурено спане и храна). И тогава отидохме с влака до Варна без нищо(с куфарите на центъра) и се обадихме на една обява и в същия ден почнахме работа.Според мен е важно желанието и трябва да можеш да си намериш работа.
Точно в момента толкова много обяви има, че да си избираш, докато след 1 месец например ще останат вече само лошите.
Последна промяна от Thunder на Съб 26 май 2007 19:47, променено общо 2 пъти.
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Thunder написа:А иначе кажете ако мога да помогна нещо да взема от Троян, ще се радвам да помогна на колеги:)
Сериозно говоря!!!
Благодаря ти колега, но нали се сещаш къде е Силистра

Все пак благодаря и стискаме палци!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”