Почти всеки ден пазарувам там и познавам визуално целия персонал. Днес, докато плащах на касата и жена ми слагаше покупките в чантата, се появи ето този сладур.
Изтрит.
За първи път го виждам там. Без да се представи, развика се защо пазаруваме с такава голяма и непрозрачна чанта и поиска да види съдържанието. Поисках да се представи, попитах какъв се явява, но не получих отговор. Казах, че не си показвам чантата на всеки ц@рвул, който е любопитен какво има в нея и след като не е легитимира, се качих в колата и си заминах. Въпросният си записа номера на колата ми на ръката си, те бадж не му дали, от де и бележник да има.
В този магазин няма изискване за пазаруване с техни аксесоари и винаги съм показвал чантата на касиерките. В случая тя не поиска проверка и по време на диалога не се намеси.

Това е въпросната чанта, с такива пазарувам навсякъде и не съм имал подобен случай. Ако този господин се беше представил с документ, щях да му я покажа. Е, след това щях да го напправя на салата, но това е друг въпрос.
На снимката се вижда липсата на бадж и написания на ръката му номер на колата ми.