Продавача избра да е със Спиди.
В ОУ им условия и приложение 1 към тях пише-доставка до 24 ч. а за места.... може да се отложи с още 1 ден. Също така и за уведомление.. Лъжа-нищо от това не е спазено в случая.
Поръчвам, изпращат ми на др ден стоката и... Пълно мълчание от Спиди. След 3 дни почвам да ги търся по телефона, никой не дига. На 4 ден успявам да се свържа, пратката била забавена, не се знае кога ще дойде. Вечерта пиша жалба, на др. ден ми отговарят че пратката била системно отложена поради претоварване на линията,тогава се появява и това в сайта с допълнителното отлагане. Можеше да ме уведомят при постъпвате на пратката, те въобще мълчание...
След още телефони на др. ден, разбирам че ще ми я доставят на 05.05.На 04.05 получавам и смс за това. Помислих си най-сетне ще дойде. Връзвам човек да седи почти цял ден на адреса... Пратка няма. Отново лъжа.
Почвам пак да звъня по телефоните, прехвърляне и в един момент успявам да се свържа-не знаят защо не е доставена пратката. След допълнителни техни търсения, пратката не била в куриера и това е. Пак обаждания и на основния въпрос къде е въобще пратката - не знаят и нямало как да разберат.
Вечерта пиша пак жалба-отговор до сега никакъв.
Само се появи това в сайта им, че пристига в офис София.
Вече прежалих нещата, но ме дразни отношението им към клиента и неспазването на собствените си ОУ.
За мен са лъжци и от сега на татък ще ги избягвам по всякакъв начин.
Като не могат да се справят, да не работят въобще, никой насила не ги кара. Или да напишат с голями букви в ОУ им ДОСТАВКА КОГАТО МОЖЕ И АКО МОЖЕ.
Извинете за поменика