Интересуват ме от каде мога да си поръчам, гривничка за ръката която я предоставят в големите хотели когато пакета е "Ол инклузив"
п.п. надявам се така да се пише

pakumba написа:не само са различни по хотели, ами дори са различни всяка година, а и по време на сезона се сменят 2-3 модела, така че ако се появиш с гривна, която е слагана май месец, а сега е август
chy написа:онзи минава с един баркод четец и вмиг пише
на PCто че точно ти от примерно 204 стая пиеш бира...
musura написа:chy написа:онзи минава с един баркод четец и вмиг пише
на PCто че точно ти от примерно 204 стая пиеш бира...
това сигурно по филмите го има, но мен досега не са ме сканиралиа де не казвам, че на щерката обикновенно на втория ден и изчезва гривната ...
Обикновенни наилонови гривни са, няма баркодове, няма чипове
Vlad777 написа:Като си излизаш - даваш гривната и ако е останало нещо ти връщат ресто.
musura написа:Vlad777 написа:Като си излизаш - даваш гривната и ако е останало нещо ти връщат ресто.
Да, така съм съгласен, но няма нищо общо с ол инклузив-аИначе на много места по белия свят има подобни джаджи - ползват ги в нощни барове, увеселителни паркове и т.н. На такива места е важно да може да се отбелязва кой клиент какво точно е консумирал, за да може да го плати, докато при ол инклузив - това не е важна информация за собствениците, още по-малко пък за клиентите
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта