Защо гражданите са бетер от селяните...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Защо гражданите са бетер от селяните...

Мнениеот BECK0 » Пон 04 юни 2007 13:48

Абе немога да ги разбера тези хора! Вчера карам, отивах към ралито и видях поне 4-5 коли пред мен, шофират си, подаде се една ръка от прозореца и хоп една хартия на земята.... след малко изпил си минералната вода, запрати я към гората.. на сфетофарите редовно се хвърлят фасове, защо правят така ? Случвало ми се е от София - 400км като се прибева да видя, че още ми стои хартията от вафлата в джоба на раницата или на горнището, и нито съм се изморил, нито ми има нещо, че съм я разнасял за да не я изхвърля на улицата , а тези керпедени немогат да минат и 50м до кошчето, че да не правят мръсотия... Не ви ли дразни тази мръсотия ?!? Незнам тука във форума как са хората, но ако има такива , не се срамувайте да си признаете и гледайте да оправите грешката... 100 найлонки по малко, все файда ..

Последна промяна от BECK0 на Пон 04 юни 2007 13:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 04 юни 2007 13:49

манталитета ни е такъв!

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 04 юни 2007 13:54

как се разбра кой гражданин кой селянин - по номера на колата ли ???? щот не местоживеенето и обитаването определят интелигентността и културата на човека
специлано софия е сборище на такава помия вече, че зверски ми се драйфа от тоталната простотия и селяния заляла хубавия град
само по празниците когат се отмият по родните си места се диша спокойно

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 04 юни 2007 13:59

евала за темата бате...

редовно ми се случва някой да метне боклук от колата си...в такива моменти ми се иска да го стопирам ала полицейско преследване и да го науча на обноски, но знам че няма да има файда или пък аз ще си изям боя....простотията не ходи по гората колеги за съжаление...

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 04 юни 2007 14:01

с тая тема ще стане пожар :D

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 04 юни 2007 14:01

ТЕ си мятат боклука от балкона, вие говорите за кола
мятат и живят върху боклук

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 04 юни 2007 14:07

Pichaga написа:ТЕ си мятат боклука от балкона, вие говорите за кола

aха и на един такъв като му казах , че ще му навра боклука в устата, каза, че ще ме даде на прокурор - прос ама си знае правата , нали ?

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Пон 04 юни 2007 14:08

One написа:как се разбра кой гражданин кой селянин - по номера на колата ли ???? щот не местоживеенето и обитаването определят интелигентността и културата на човека
специлано софия е сборище на такава помия вече, че зверски ми се драйфа от тоталната простотия и селяния заляла хубавия град

Аха да ти е кеф да караш през Неделята, ама преди следобяд щото после става пак навалица.... Мечтая си за дните в които на улицата ни имаше 10на коли..., а сега са 40 и повече... аман :evil:

Потребителски аватар
ItsoVT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ItsoVT » Пон 04 юни 2007 14:10

santo_trafficante написа:с тая тема ще стане пожар :D

160 :roll:

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 04 юни 2007 14:10

Spectre™ написа:
One написа:как се разбра кой гражданин кой селянин - по номера на колата ли ???? щот не местоживеенето и обитаването определят интелигентността и културата на човека

Аха да ти е кеф да караш през Неделята, ама преди следобяд щото после става пак навалица.... Мечтая си за дните в които на улицата ни имаше 10на коли..., а сега са 40 и повече... аман :evil:
малък пример от последния месец, два пъти имаше 4-ри почивни дни, какво спокоистве бе :roll:

Потребителски аватар
threeseries
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот threeseries » Пон 04 юни 2007 14:11

Така е Веско и намен ми се е случвало, да гледам как някой си хвърлят отпадъците през прозореца, вярвай иде ми да го настигна и да го нахраня с боклука който е изхвърлил. Аз редовно пътувам на някаде и винаги квото израсходвам за из път го събирам в торбичка и като спрем го мятаме в някои кош за смет.
Учете се бе хора, нали трябва да оставим нещо и за децата си, помислете какво ще е чувството на следващото поколение ако им оставим едно сметище а!!!

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Пон 04 юни 2007 14:11

Не знам, по този повод не съм измислил как да им го върна на такива идиоти, защото на мен ми е 100 пъти по-гадно. Живея на 2-рия етаж и пред терасата има дърво, което се е превърнало в коледна елха от какви ли не неща, които човек даже не може да си въобрази. Редовно се налага да му правя оборка. Мисля да сложа един "плакат" на вратата на входа с малко благословии, засега ме спира само това, че не им знам акъла, съдейки по действията им и да не стане някой зулум по колата...

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 04 юни 2007 14:12

Въпроса не е кой е гражданин и кой селянин-тези понятия обхващат само местожителството на хората,въпроса е в това кой е СЕЛЯНДУР :?: :?: :?: За мен това са хората събрали в себе си всичко завещано от Бай Ганьо :!: :!: :!:
А иначе съм напълно против за това да се разпиляват боклуци на кой където му падне!От моята кола никога не съм дал да се изхвърли и 1 хартийка!Както е написал колегата няма да ми натежът ако ги отнеса до кофа за боклук!Най-лошото в случая е че хората неосъзнават,че ако пазиш чиста природата,това трябва да го правиш не за да не те накажат,а го правиш на теб да ти е чисто!И колегата много правилно отбеляза"100 найлонки по-малко все файда"

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 04 юни 2007 14:14

One написа:

aха и на един такъв като му казах , че ще му навра боклука в устата, каза, че ще ме даде на прокурор - прос ама си знае правата , нали ?

Колега а от това което въпросният ти е казал разбирам че въобще не е наясно с правата си!За такава глупост неможе да те даде на прокурор.та това е смешно

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 04 юни 2007 14:14

da6o_amvr написа:..ако пазиш чиста природата,това трябва да го правиш не за да не те накажат,а го правиш на теб да ти е чисто...

...и на децата ти...., които след години ще се ровят в кочината, която си сътворил...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”