11 юни ще бъде работен ден за столичани

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

11 юни ще бъде работен ден за столичани

Мнениеот Bob.Baev » Чет 31 май 2007 13:07

http://focus-news.net/?id=n714642

нямам думи просто... още веднъж се убеждавам, че на политиците не им пука за хората...

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 31 май 2007 13:10

E aз па НЕМА да ходя с градския. Тръгвам си с колата и ако шефа пее, че съм закъснял, ше го прата да се оправя с милицията. Баси тъпотията. Целия град ще е затворен, а аз трябва да мина от единия до другия край

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Чет 31 май 2007 13:12

:D честито...и добре дошли в една по-добра страна...страна с принципи...страна члеНкъ...страна в ЕС

Последна промяна от ChernoGTI на Чет 31 май 2007 13:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 31 май 2007 13:12

а май тези които сме алабаш в центъра няма да се работи ? така разбрах.. щото май ние няма да бацаме

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 31 май 2007 13:13

тоа па тоа па....Буш...кво прави тука бе баси шматката...при все и целия град блокиран заради некъв бльон...не ги разбирам тия неща...да го гмецнат в един хеликоптер и да го транспортират до където трябва....не разбирам обикновените хора какво са виновни и викали ли са го че те трябва да понасят негативи :idea:

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Чет 31 май 2007 13:13

Vizor написа:а май тези които сме алабаш в центъра няма да се работи ? така разбрах.. щото май ние няма да бацаме

сигурен ли си? щото и ние така си мислехме, ама ей ги на, министрите не дават... а я съм точно срещу ДПС-то, въобще не виждам как ще се добера...

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Чет 31 май 2007 13:15

Боб.Баев написа:
Vizor написа:а май тези които сме алабаш в центъра няма да се работи ? така разбрах.. щото май ние няма да бацаме

сигурен ли си? щото и ние така си мислехме, ама ей ги на, министрите не дават... а я съм точно срещу ДПС-то, въобще не виждам как ще се добера...
качваш се при Буш в хеликоптера и отлиташ с него mhihi

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 31 май 2007 13:15

Боб.Баев написа:

така разбрах от морска администрация .. а ако ще е работен то определено ше се работи до обед... + това тука ще са се накачили бая снайперисти има да чупят пак на бабите керемидите ;) хехе .. ама все пак няма логика точно в центъра да се работи щото тука около президентството ще е лудницата.. а аз точно от там минавам за работа

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 31 май 2007 13:16

chefito написа:тоа па тоа па....Буш...кво прави тука бе баси шматката...при все и целия град блокиран заради некъв бльон...не ги разбирам тия неща...да го гмецнат в един хеликоптер и да го транспортират до където трябва....не разбирам обикновените хора какво са виновни и викали ли са го че те трябва да понасят негативи :idea:

По-точно от това не може да се каже!!! Съгласна съм с теб chefito..идеално се изрази :wink:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 31 май 2007 13:18

И къде по точно ще бъде затворено ?
Последния път като идваше оня кокошка как и беше името секретаря на САЩ Кондулиза Райз ли беше :?: няма значение летяха хеликоптери през 15-30 мин около летището. Но пак успях да си стигна до работата ( Буквално до летището работя ) въпреки, че имаше ченгета на всяко кръстовище.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 31 май 2007 13:20

VW-fenka написа:
chefito написа:тоа па тоа па....Буш...кво прави тука бе баси шматката...при все и целия град блокиран заради некъв бльон...не ги разбирам тия неща...да го гмецнат в един хеликоптер и да го транспортират до където трябва....не разбирам обикновените хора какво са виновни и викали ли са го че те трябва да понасят негативи :idea:

По-точно от това не може да се каже!!! Съгласна съм с теб chefito..идеално се изрази :wink:

тъпото е че като не разбираш за какво става дума по добре да замълчиш.. президента на най-силната страна в света идва на посещение в България .. замислете се .. не във франция не в турция а в България ..среща на толкова високо ниво е чест за нашата държава.. може всеки да е настроен против управлението му ... обаче си е истина... + това.. ние имаме интерес да е блокиран целия град.. щото ако стане нещо .. не ЕС ами незнам в какъв съюз ще ни вземат след това ;) има толкова много хора които му искат главата на масата им.. и ако случайно това стане в България.. тесничка ще ни се стори държавата .. тесничка.. + това .. които и да са те .. знаят че само тук му организират такава охрана и май много много не им се занимава ;) а ако някой иска да му направи нещо.. определено няма да го направи докато си седи в белия дом бушончо ;)

Последна промяна от Vizor на Чет 31 май 2007 13:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 31 май 2007 13:21

scuba написа:E aз па НЕМА да ходя с градския.

и аз дееба техната мамица
:censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 31 май 2007 13:29

верно ли ве :shock баси аз няма как да стигна до работното ми място.

Пиша го почивен :lol:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 31 май 2007 13:30

Vizor написа:
VW-fenka написа:

тъпото е че като не разбираш за какво става дума по добре да замълчиш.. президента на най-силната страна в света идва на посещение в България .. замислете се .. не във франция не в турция а в България ..среща на толкова високо ниво е чест за нашата държава.. може всеки да е настроен против управлението му ... обаче си е истина... + това.. ние имаме интерес да е блокиран целия град.. щото ако стане нещо .. не ЕС ами незнам в какъв съюз ще ни вземат след това ;) има толкова много хора които му искат главата на масата им.. и ако случайно това стане в България.. тесничка ще ни се стори държавата .. тесничка.. + това .. които и да са те .. знаят че само тук му организират такава охрана и май много много не им се занимава ;) а ако някой иска да му направи нещо.. определено няма да го направи докато си седи в белия дом бушончо ;)

vizor - братле сори, но мерси ти за честта...по интелект Буш ми прилича на селски коняр от минесота третото село. Това че ние правим свирки като държава на всеки срещнат е факт. Факт е че нямаме избор и трябва да го пазим именно защото ако го стрелнат тука ше отеснее София за месеци...обаче няма кой да го застреля...той дърпа конците на всичко. Всъщност не той а шефовете му..../петролните магнати, фармацефтичните компании..../. Не пожелавам на никой смъртта, но този индивид ми се струва че му е малко дори това на фона на прегрешенията....

п.с. Най-силната страна е Русия...
п.с.2. Не мисля че си на някакво много по-напредничево ниво като политически разбирач от който и да било, затова коментари от рода на: "тъпото е че като не разбираш за какво става дума по добре да замълчиш.." са меко казано обидни...това е моята гледна точна и по никакъв начин не налагам простичкото си мнение...при все предложих и друг начин за придвижване :)
п.с. 3 ако толкова го харесваш иди с няколко знаменца и му отдай чест той е твоят спасител...
п.с. 4 кандидатсвай за зелена карта и оди по америка

Последна промяна от chefito на Чет 31 май 2007 13:46, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Чет 31 май 2007 13:37

те софията , те са по напред софията

Върни се в “ОФФ-Топик - други”