Мебелна фирма търси монтажници на пълен работен ден

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Lube®
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мебелна фирма търси монтажници на пълен работен ден

Мнениеот Lube® » Пон 11 юни 2007 15:29

Поради увеличаващия се обем на работа мебелната фирма където работи жена ми, набира монтажници за монтаж на мебели от ПДЧ и МДФ.
Условията кото предлагат са добри.
Предишен опит е желателен(но не задължителен) по скоро техническите умения и мисъл са важни!.
Работи се на пълен работен ден!
Заплащането е много добро, и е според възможностите и уменията на всеки(но не и според нуждите, както се казваше в комунистическия лозунг :lol: )
Фирмата се намира на ъгъла на бул."Сливница" и "Раковски" мебелен магазин "Нова идея"

Потребителски аватар
Lube®
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lube® » Сря 13 юни 2007 16:22

Ще спомена за тези който в момента се колебаяат пред избора на професия(а и за всички), че офертата наистина си струва и е много добре заплатена...

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Сря 13 юни 2007 16:31

Би ли споделил горе-долу какво означава добро заплащане и работно време -> съботата примерно ме интересува. Познавам няколко :lol: младежа дето го работят това, та те може и да имат интерес.

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Чет 14 юни 2007 5:53

madmen написа:Би ли споделил горе-долу какво означава добро заплащане и работно време -> съботата примерно ме интересува. Познавам няколко :lol: младежа дето го работят това, та те може и да имат интерес.

и мен това ме вълнува

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Чет 14 юни 2007 7:37

Българският работодател не обича да казва какви пари ще дава... Щото живее в облаците... и си мисли като наема хора че те ще работят за самата работа не защото ще бъдат привлчени от конкретна добра заплата... смях в залата....и взаимно губене на време...

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Чет 14 юни 2007 8:03

silent написа:Българският работодател не обича да казва какви пари ще дава... Щото живее в облаците... и си мисли като наема хора че те ще работят за самата работа не защото ще бъдат привлчени от конкретна добра заплата... смях в залата....и взаимно губене на време...

ее, недей така преди да си чул за какво става въпрос. че си прав прав си, аз затова първо питам колко и тогава да почват да ми разказват за работата, че съм слушал 1 час каква е работата и накрая като чуя 3-400 и аре чао само сме си губили взаимно времето.

Потребителски аватар
Lube®
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lube® » Чет 14 юни 2007 21:47

Става въпрос за пълен работен ден, а не за съботници...
Тел. за контакт 983 23 60
silent, бързаш да слагаш етикети струва ми се..., ако искаш инфо мини на л.с., може и да има малко по-различни причини да не се коментира...
Предубежденията не винаги са хубаво нещо, а ако не беше добра оферта нямаше да пиша тук, нали?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”