Derailed.. или трамвай номер 9

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Derailed.. или трамвай номер 9

Мнениеот Tishku » Чет 07 юни 2007 11:42

http://netinfo.bg/txtphoto.phtml?iid=196376

Само такова нещо не се беше случвало в София май? :shock

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Чет 07 юни 2007 11:43

случвало се е

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 07 юни 2007 11:45

bobo7 написа:случвало се е

Доста пъти при тва :lol:
Казаха че било заради лека кола, ама.....

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 07 юни 2007 11:50

и трамваите дрифтират и те са хора...

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Чет 07 юни 2007 12:04

Абе не знам ама съм виждал как Мерджан при това чистак нов "дерайлира" благодарение на трамвай - голяяяяяяяяям смях! Ама не ватмана, а шофьора си беше виновен!

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 07 юни 2007 12:09

казвал съм го и пак ще го кажа....влакове да се движат на средата на софия и по средата на улиците е най-голямата глупост на света....така по вестниците може да се появят новини от рода на: Гошо отиде на центъра да си купи дънки и беше блъснат от влак....е баси пародията....

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 07 юни 2007 12:11

chefito написа:казвал съм го и пак ще го кажа....влакове да се движат на средата на софия и по средата на улиците е най-голямата глупост на света....така по вестниците може да се появят новини от рода на: Гошо отиде на центъра да си купи дънки и беше блъснат от влак....е баси пародията....

интерсно голко са глупавии в така наречените бели страни , където влаковете се движат и там по средата на улиците :):):)

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 07 юни 2007 12:15

One написа:
chefito написа:казвал съм го и пак ще го кажа....влакове да се движат на средата на софия и по средата на улиците е най-голямата глупост на света....така по вестниците може да се появят новини от рода на: Гошо отиде на центъра да си купи дънки и беше блъснат от влак....е баси пародията....

интерсно голко са глупавии в така наречените бели страни , където влаковете се движат и там по средата на улиците :):):)

в най-белите които съм бил се движиха на около 5 метра на високо или слизаха под земята ама на средата на улицата не съм ги виждал...франция, испания, унгария, германия, стейтс, шевйцария, австрия, холандия....дори турция, италия..../не отричам че може и да не ми е направило впечатление или да съм попаднал в градове в които няма/

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Чет 07 юни 2007 14:10

Абе хора, не разбирате ли, че просто ватмана е направил несполучлив опит за изпреварване из софийските задръствания... :lol: mhihi

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Чет 07 юни 2007 14:46

Точно на това кръстовище се отклонява трамвай №6 към басейна Спартак, та Девятката е тръгнала нагоре, но по незнайни причини стрелката се се сменила за десен завой и задната мотриса е завила.
П.П.Преди няколко години трамвайче се върна почти от върха на баира към НДК насочван само от собственото си ускорение...от тогава смениха по тази линия да бъдат само от новите мотриси.

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1055700

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 07 юни 2007 14:47

chefito написа:и трамваите дрифтират и те са хора...

:bowdown :bowdown :bowdown

аре у бисерите mhihi

Ludaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludaka » Чет 07 юни 2007 14:51

brabus написа:Точно на това кръстовище се отклонява трамвай №6 към басейна Спартак, та Девятката е тръгнала нагоре, но по незнайни причини стрелката се се сменила за десен завой и задната мотриса е завила.
П.П.Преди няколко години трамвайче се върна почти от върха на баира към НДК насочван само от собственото си ускорение...от тогава смениха по тази линия да бъдат само от новите мотриси.

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1055700

май ако не ме лъже паметта беше зимата и тогава нещо имаше проблем със спирачките та не можа да спре като тръгна на зад и беше голямо шоу в буквалния смисъл

Потребителски аватар
Dare_Devil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dare_Devil » Чет 07 юни 2007 14:52

chefito написа:
One написа:

в най-белите които съм бил се движиха на около 5 метра на високо или слизаха под земята ама на средата на улицата не съм ги виждал...франция, испания, унгария, германия, стейтс, шевйцария, австрия, холандия....дори турция, италия..../не отричам че може и да не ми е направило впечатление или да съм попаднал в градове в които няма/

Е точно за Австрия недей да пишеш. Достатъчно пъти съм се возил на трамвай из Виена.

Ludaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludaka » Чет 07 юни 2007 14:58

Понеже този път го минавам всеки ден и съм забелязал че зимно време по тоя баир трамвая се движи много бавно се чува доста силно тракане което лази по нервите

Миналия месец една от 9-ките пак тръгна да се връща на зад и ватмана много бързо изкочи и отиде да ритне ръчните спирачки след като блокира колелетата си седна най-спокойно и започна да си чака 20 минути след като чаках и той така и не ни отвори задните врати да слезем реших да излезна през прозореца.

Според мен тия трамваичета трябва да ги сменят с автобуси и да ги махнат.

На НДК дето има ограничение 40 един трамвай бутна мой съоченик и той след 2 дена в кома почина. Защото не се движеше с 40 а с повече то си личи просто. 30 метра и да не можеш да спреш баси
Просто трябва да ги махнат някак си опасни са.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 07 юни 2007 15:21

Оглеждайте се, защото някой ден може да ви отнесе някой трамвай :bounce

Върни се в “ОФФ-Топик - други”