Само такова нещо не се беше случвало в София май?

chefito написа:казвал съм го и пак ще го кажа....влакове да се движат на средата на софия и по средата на улиците е най-голямата глупост на света....така по вестниците може да се появят новини от рода на: Гошо отиде на центъра да си купи дънки и беше блъснат от влак....е баси пародията....
One написа:chefito написа:казвал съм го и пак ще го кажа....влакове да се движат на средата на софия и по средата на улиците е най-голямата глупост на света....така по вестниците може да се появят новини от рода на: Гошо отиде на центъра да си купи дънки и беше блъснат от влак....е баси пародията....
интерсно голко са глупавии в така наречените бели страни , където влаковете се движат и там по средата на улиците:):)
brabus написа:Точно на това кръстовище се отклонява трамвай №6 към басейна Спартак, та Девятката е тръгнала нагоре, но по незнайни причини стрелката се се сменила за десен завой и задната мотриса е завила.
П.П.Преди няколко години трамвайче се върна почти от върха на баира към НДК насочван само от собственото си ускорение...от тогава смениха по тази линия да бъдат само от новите мотриси.
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1055700
chefito написа:One написа:chefito написа:казвал съм го и пак ще го кажа....влакове да се движат на средата на софия и по средата на улиците е най-голямата глупост на света....така по вестниците може да се появят новини от рода на: Гошо отиде на центъра да си купи дънки и беше блъснат от влак....е баси пародията....
интерсно голко са глупавии в така наречените бели страни , където влаковете се движат и там по средата на улиците:):)
в най-белите които съм бил се движиха на около 5 метра на високо или слизаха под земята ама на средата на улицата не съм ги виждал...франция, испания, унгария, германия, стейтс, шевйцария, австрия, холандия....дори турция, италия..../не отричам че може и да не ми е направило впечатление или да съм попаднал в градове в които няма/
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта