Мнение за тарос трейд?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
diwaka
Автомобил: MB w202 VW Passat b5
Двигател: C180 122hp Vw Passat B5 101 tdi

Мнение за тарос трейд?

Мнениеот diwaka » Пет 11 апр 2025 17:22

Колеги,здравейте какви са ви впечатленията от тарос трейд? Преди няколко дни си поръчах кора под двигателя ,но сега според мой познати корите били с доста лошо качество,не пасвали добре и др ...Има ли колеги,които са поръчвали кори под мотора от там,и с какви впечатление са останали?

Потребителски аватар
Tipsy
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за тарос трейд?

Мнениеот Tipsy » Пет 11 апр 2025 17:58

Бих казал, че всичко е относително. Имат неща, които не пасва, но има и такива 1:1. Срещал съм части повредени при транспорта и такива, които са повредени, но със здрава опаковка. В последно време май са оправили качеството и нещата са добре.

diwaka
Автомобил: MB w202 VW Passat b5
Двигател: C180 122hp Vw Passat B5 101 tdi

Мнениеот diwaka » Пет 11 апр 2025 18:09

Tipsy написа:Бих казал, че всичко е относително. Имат неща, които не пасва, но има и такива 1:1. Срещал съм части повредени при транспорта и такива, които са повредени, но със здрава опаковка. В последно време май са оправили качеството и нещата са добре.

Ясно Благодаря дано кората да пасне ,и да не иска преправяне :mhihi .. Някои друг?

icko_stanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icko_stanev » Съб 12 апр 2025 9:40

Аз съм поръчвал от този сайт, но предимно машинки за централно, стъкло за странично огледало, на няколко коли амортисьори за багажници. Всичко от изброеното работи все още и пасна, макар че на моята кола в най-студено време амортисьорите не вдигат докрай багажника, но се преживява :smile .
Пред доста години бяхме поръчвали на баща ми на Мерцедеса предна броня и имаше разлики със оргиналната, но пасна без проблем. Просто му отпаднаха едни хромирани елементи под фара. За подкалници и кори, доколкото си спомням, имат различни видове според материал - обикновена (по-твърда пластмаса) или от полиетилен (по-еластични).
Както е писал колегата - въпрос на късмет.

Потребителски аватар
hi4umir4uu
Автомобил: Passat b7
Двигател: EcoFuel

Мнениеот hi4umir4uu » Пон 14 апр 2025 8:06

Привет, аз съм поръчвал от тах предна броня за един Хюндай и пасна перфектно, а цената беше само 50 лева

Върни се в “ОФФ-Топик - други”