Мнение за тарос трейд?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: MB w202 VW Passat b5
- Двигател: C180 122hp Vw Passat B5 101 tdi
Мнение за тарос трейд?
Колеги,здравейте какви са ви впечатленията от тарос трейд? Преди няколко дни си поръчах кора под двигателя ,но сега според мой познати корите били с доста лошо качество,не пасвали добре и др ...Има ли колеги,които са поръчвали кори под мотора от там,и с какви впечатление са останали?
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за тарос трейд?
Бих казал, че всичко е относително. Имат неща, които не пасва, но има и такива 1:1. Срещал съм части повредени при транспорта и такива, които са повредени, но със здрава опаковка. В последно време май са оправили качеството и нещата са добре.
-
- Автомобил: MB w202 VW Passat b5
- Двигател: C180 122hp Vw Passat B5 101 tdi
Tipsy написа:Бих казал, че всичко е относително. Имат неща, които не пасва, но има и такива 1:1. Срещал съм части повредени при транспорта и такива, които са повредени, но със здрава опаковка. В последно време май са оправили качеството и нещата са добре.
Ясно Благодаря дано кората да пасне ,и да не иска преправяне

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм поръчвал от този сайт, но предимно машинки за централно, стъкло за странично огледало, на няколко коли амортисьори за багажници. Всичко от изброеното работи все още и пасна, макар че на моята кола в най-студено време амортисьорите не вдигат докрай багажника, но се преживява
.
Пред доста години бяхме поръчвали на баща ми на Мерцедеса предна броня и имаше разлики със оргиналната, но пасна без проблем. Просто му отпаднаха едни хромирани елементи под фара. За подкалници и кори, доколкото си спомням, имат различни видове според материал - обикновена (по-твърда пластмаса) или от полиетилен (по-еластични).
Както е писал колегата - въпрос на късмет.

Пред доста години бяхме поръчвали на баща ми на Мерцедеса предна броня и имаше разлики със оргиналната, но пасна без проблем. Просто му отпаднаха едни хромирани елементи под фара. За подкалници и кори, доколкото си спомням, имат различни видове според материал - обикновена (по-твърда пластмаса) или от полиетилен (по-еластични).
Както е писал колегата - въпрос на късмет.
- hi4umir4uu
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: EcoFuel
Привет, аз съм поръчвал от тах предна броня за един Хюндай и пасна перфектно, а цената беше само 50 лева
Върни се в “ОФФ-Топик - други”