Пускам тази тема,за да предпазя и други колеги (особено младите и без опит като мен):
Заради дъждовете и калта взех едни гумени постелки за краката на пасажерите и водача.Тази сутрин наближавам един светофар -натискам спирачките и усетих как колата не спира както трябва-че нещо пречи на педала да потъне до дъно.Колата спря-на 3-4 метра след ограничителната линия ,т.е. на зебрата.Добре че бях първа кола и не пресичаха хора-не ми се мисли иначе.Навеждам се и виждам как моята дебела гумена постелка се е сгънала на две под педала на спирачката.
От днес знам -пространството под педалите трябва да е абсолютно свободно!
Аматьорска грешка и недоглеждане
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Гума
Да прав си, за моя радост без ПТП.
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
До онзи ден бях с оригиналните си постелки (космати), но реших, че по случай новия съединител редно е и да изглезя Паско с малко козметика.
Другите 3 са си тип-топ, но на шофьорската под педалите за спирачката и газта зеят страшни дупки.
Та, взех си някакви евтини (16,90 лв.), пак космати, но отдолу гумирани и със зверски шипове даже. Шофьорската точно и само под педалите също е гумирана отгоре.
Не мърдат!
Другите 3 са си тип-топ, но на шофьорската под педалите за спирачката и газта зеят страшни дупки.
Та, взех си някакви евтини (16,90 лв.), пак космати, но отдолу гумирани и със зверски шипове даже. Шофьорската точно и само под педалите също е гумирана отгоре.
Не мърдат!

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 12:44, променено общо 1 път.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На предишната си кола си бях взел някаки стелки гумени дето приличат на алуминиеви.
След един месец в града си карам спокойно и предстоеше изпреварване изпреварвам си и пускам газта но няма никой педала се закачил на стелката и не се връща пред мене на 5-6 метра кола направо ми поболяха косите за цял ден. Отървах се на косъм съдинител и сводна и спирачки а двигателя на макс обороти няправо ужас.
След един месец в града си карам спокойно и предстоеше изпреварване изпреварвам си и пускам газта но няма никой педала се закачил на стелката и не се връща пред мене на 5-6 метра кола направо ми поболяха косите за цял ден. Отървах се на косъм съдинител и сводна и спирачки а двигателя на макс обороти няправо ужас.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”