Балони на сърца и кръгли :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
Балони на сърца и кръгли :)
Здравейте,искам да ви попитам в другите градове някой ако знае на каква цена вървят тия балони ще съм му много благодарен,обиколих нашият град Разград но не можах да намеря нищо пък след по малко от 1 месец ще съм на сватба. 

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега ,понеже си от Разград мисля,че ще е най-добре да си вземеш балони от Варна... Ето един линк,който според мен ще ти е от полза http://party-jack.com/index.php?page=35 Цената на балоните които предлагат са 1.60лв...ако не ти хареса провери по-щателно в google.bg
Дано да съм помогнала 

-
- Автомобил:
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MiroslavStanchev написа:МерсиНека да чуeм и другите какво ще кажат.
Другите колега,ще направят това което и аз направих...влязох в google и прецених кое ще е най-добро за теб (все пак си от Разград и ако ти е близо ще ти е по-удобно):roll: Но ти изглежда искаш всички да ти дадът линкове на готово и тогава да си избереш...

Последна промяна от VW-fenka на Вто 12 юни 2007 17:58, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
VW-fenka написа:MiroslavStanchev написа:МерсиНека да чуeм и другите какво ще кажат.
Другите колега,ще направят това което и аз направих...влязох в google и прецених кое ще е най-добро за теб (все пак си от Разград и ако ти е близо ще ти е по-удобно):roll: Но ти изглежда искаш всички да ти дадът линкове на готово и тогава да си избереш...Влез в www.google.bg и сам си прецени
![]()
Vw - fenka и аз проверих в гоогле.цом но не ми го изкара този сайт който ми го дади ти.

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MiroslavStanchev написа:VW-fenka написа:MiroslavStanchev написа:МерсиНека да чуeм и другите какво ще кажат.
Другите колега,ще направят това което и аз направих...влязох в google и прецених кое ще е най-добро за теб (все пак си от Разград и ако ти е близо ще ти е по-удобно):roll: Но ти изглежда искаш всички да ти дадът линкове на готово и тогава да си избереш...Влез в www.google.bg и сам си прецени
![]()
Vw - fenka и аз проверих в гоогле.цом но не ми го изкара този сайт който ми го дади ти.![]()
Пожелавам ти да си прекараш страхотно на сватбата и да си намериш най-хубавите балони...а в google написах "Варна балони с хелий"

-
- Автомобил:
-
- Автомобил:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”