След дълго чакане, от вчера вече имам книжка и съм законен водач
Ходих до КАТ с баща ми и на връщане естествено аз карах, да сефтосам книжката. От начало всичко вървеше добре докато на един светофар изгасих колата

И от там като се почна едно притеснение и на светофар по два пъти я загасях

В най-пиковото време, може да си представите за какво става въпрос, всички ми свирят, в един момент ми идваше да оставя всичко и да се сменим с баща ми. (Т.е. ако в Бургас сте видели един пасат дето гасне на всяко кръстовище - това съм била аз и ви се извинявам

) Както и да е стигнахме до вкъщи, малко рисково, но все пак стигнахме
Досега не ми се беше случвало такова нещо, нито на шофьорския, нито преди това, само на изпита я изгасих 1 път, ама там си имаше вълнение... Та отчаях се аз и взех да вярвам, че негър-скиор и жена-шофьор няма

Но благодарение на търпеливия ми баща вечерта като се стъмни няправихме няколко врътки из града, много успешни при това

Днес ходихме на полигона и явно й свикнах на колата и съединителя, та вече нямам проблеми с карането, даже до Сл. бряг и обратно ходихме. Не съм я гасила изобщо

Има светлина в тунела, тея дни ще карам редовно, колкото се може повече, да се усъвършенствам и току-виж съм се явила на събора

Само като зрител, естествено