(толкова учене защото не съм толкоз умен) но накрая толкова нужната ми ЧЕТВОРКА (4) са ми писали 3.48 НЕ НЕ Порсто откачам

Pichaga написа:несправедлив живот
Vizor написа:Pichaga написа:несправедлив живот
ХАХАХХА аз пък да ви кажа.. скоро си говорих с колегата от морска администрация (мой близък приятел и вече съквартирант)
... та си говорехме че не сме ходили на училище последните 5 години..
ехх имаше такива дето учеха... сега вишисти .. продават по бутките слънчоглед и сладолед в несебър.. а аз бачкам в министерството на транспорта (с надеждата скоро време да стана главен специалист) .. деба.. и си викаме.. хуу че не се прецакахме да учим..![]()
Stefan написа:Vizor написа:ехх имаше такива дето учеха... сега вишисти .. продават по бутките слънчоглед и сладолед в несебър... деба.. и си викаме.. хуу че не се прецакахме да учим..![]()
И аз такаа най-лошото е, че някои дет са с по две висшета вече са
Varbona написа:Stefan написа: а най-лошото е, че някои дет са с по две висшета вече са
Колега, без обиди, азе още не съм изпрегнал![]()
Vizor написа:от семкаджийте или от наще ?
приятел отива да кандидатства за работа в слънчев бряг.. готвач (пича е легенда направо... облизвал съм си пръстите на неговите манджи)
отива и вика.. ето какво съм завършил .. ето сертификати а у ... и оня го изгледал глупаво.. и му казал.. аз сертификати имам цял шкаф.. напраи ми ени бъркани яйца и ги слагай на масата да видя ще ми харесат ли... така че всичко зависи от това какво можеш.. колко си кадърен в ръцете..
иначе .. какво.. едно момиче познавам завършило двг ... и ме пита как аджаба тея клапани се движат.. кой ще вземеш на работа ? оная дет е завършила двг .. или аз дето по цял ден съм целия в масло и съм бачкал сумати време по сервизи и съм наясно с всичко почти ?
едит: абе .. тва.. е ебати тварежната усмиФка
![]()
dermeister написа:
И въпреки всичко, ако не си прост и ограничен висшето образование учи на много повече от професия. Там се учиш да мислиш, да поемаш отгоорност, да се изказваш, общуваш и т.н. и т.н. Просто в българия са малко извратени нещата.
Vizor написа:Pichaga написа:несправедлив живот
ХАХАХХА аз пък да ви кажа.. скоро си говорих с колегата от морска администрация (мой близък приятел и вече съквартирант)
... та си говорехме че не сме ходили на училище последните 5 години..
ехх имаше такива дето учеха... сега вишисти .. продават по бутките слънчоглед и сладолед в несебър.. а аз бачкам в министерството на транспорта (с надеждата скоро време да стана главен специалист) .. деба.. и си викаме.. хуу че не се прецакахме да учим..![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта