Много Ядосан

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
deluX
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Много Ядосан

Мнениеот deluX » Пон 25 юни 2007 12:15

Цяла година учене :evil: последните 2 седмици ЗДРАВО учене :evil:

(толкова учене защото не съм толкоз умен) но накрая толкова нужната ми ЧЕТВОРКА (4) са ми писали 3.48 НЕ НЕ Порсто откачам

:evil: :evil: :evil: :evil: :mad: :mad: :mad: :mad: :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou: :motz: :motz: :motz: :rocketwhore :laser :kiss my ass :kiss my ass :074: :074: :074: :076: :076: :076: :078: :081: :081: :081:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 25 юни 2007 12:15

несправедлив живот :!:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 25 юни 2007 12:18

Pichaga написа:несправедлив живот :!:

ХАХАХХА аз пък да ви кажа.. скоро си говорих с колегата от морска администрация (мой близък приятел и вече съквартирант)

... та си говорехме че не сме ходили на училище последните 5 години..

ехх имаше такива дето учеха... сега вишисти .. продават по бутките слънчоглед и сладолед в несебър.. а аз бачкам в министерството на транспорта (с надеждата скоро време да стана главен специалист) .. деба.. и си викаме.. хуу че не се прецакахме да учим.. :lol: :shock

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 25 юни 2007 12:18

баси, а 3.51 за 4 ли щеше да се брои :?:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 25 юни 2007 12:20

batmilko написа:баси, а 3.51 за 4 ли щеше да се брои :?:

води се 'добър 3,51' а неговото е .. 'среден 3.48'

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 25 юни 2007 12:22

Vizor написа:

ХАХАХХА аз пък да ви кажа.. скоро си говорих с колегата от морска администрация (мой близък приятел и вече съквартирант)

ехх имаше такива дето учеха... сега вишисти .. продават по бутките слънчоглед и сладолед в несебър.. а аз бачкам в министерството на транспорта (с надеждата скоро време да стана главен специалист) .. деба.. и си викаме.. хуу че не се прецакахме да учим.. :lol: :shock

дам у нас образованието е порок и пречка - тия дето си г"убеха времето" да учат сега работят за тия дето мутрееха и "правеха магура-бизнес"

скапана и изчекната държава - поредното доказателство

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 25 юни 2007 12:22

Vizor написа:ехх имаше такива дето учеха... сега вишисти .. продават по бутките слънчоглед и сладолед в несебър... деба.. и си викаме.. хуу че не се прецакахме да учим.. :lol: :shock

Така е :wink: а най-лошото е, че някои дет са с по две висшета вече са :screwy

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пон 25 юни 2007 12:25

Stefan написа: а най-лошото е, че някои дет са с по две висшета вече са :screwy

Колега, без обиди, азе още не съм изпрегнал :wink:

Делуксе, предварително трябваше да искаш помощ, а не сега де ривеш...
По какъв предмет е тва?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 25 юни 2007 12:26

Stefan написа:
Vizor написа:ехх имаше такива дето учеха... сега вишисти .. продават по бутките слънчоглед и сладолед в несебър... деба.. и си викаме.. хуу че не се прецакахме да учим.. :lol: :shock

И аз така :wink: а най-лошото е, че някои дет са с по две висшета вече са :screwy

от семкаджийте или от наще ? :lol:

иначе.. не е от държавата пичове.. приятел отива да кандидатства за работа в слънчев бряг.. готвач (пича е легенда направо... облизвал съм си пръстите на неговите манджи)

отива и вика.. ето какво съм завършил .. ето сертификати а у ... и оня го изгледал глупаво.. и му казал.. аз сертификати имам цял шкаф.. напраи ми ени бъркани яйца и ги слагай на масата да видя ще ми харесат ли :lol: ... така че всичко зависи от това какво можеш.. колко си кадърен в ръцете..

иначе .. какво.. едно момиче познавам завършило двг ... и ме пита как аджаба тея клапани се движат :lol: .. кой ще вземеш на работа ? оная дет е завършила двг .. или аз дето по цял ден съм целия в масло и съм бачкал сумати време по сервизи и съм наясно с всичко почти ?

едит: абе .. тва :lol: .. е ебати тварежната усмиФка :lol: :lol:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 25 юни 2007 12:37

Varbona написа:
Stefan написа: а най-лошото е, че някои дет са с по две висшета вече са :screwy

Колега, без обиди, азе още не съм изпрегнал :wink:

Колега, нищо лично :wink: но и това го има понякога.

Vizor написа:от семкаджийте или от наще ?

приятел отива да кандидатства за работа в слънчев бряг.. готвач (пича е легенда направо... облизвал съм си пръстите на неговите манджи)

отива и вика.. ето какво съм завършил .. ето сертификати а у ... и оня го изгледал глупаво.. и му казал.. аз сертификати имам цял шкаф.. напраи ми ени бъркани яйца и ги слагай на масата да видя ще ми харесат ли :lol: ... така че всичко зависи от това какво можеш.. колко си кадърен в ръцете..

иначе .. какво.. едно момиче познавам завършило двг ... и ме пита как аджаба тея клапани се движат :lol: .. кой ще вземеш на работа ? оная дет е завършила двг .. или аз дето по цял ден съм целия в масло и съм бачкал сумати време по сервизи и съм наясно с всичко почти ?

едит: абе .. тва :lol: .. е ебати тварежната усмиФка :lol: :lol:

От наще :wink:

Ей затова става въпрос. На един работодател му трябва човек който МОЖЕ, а не който има кетап :!:

Имам един приятел, който е завършил "автоматика и роботика в комуникацийте" но неможе да завърти един винт, просто адски вързан в ръцете и рядко тъп, казвам го защото хиляди пъти не се сеща как се правят най-елементарни неща :dontknow:

Е вие си преценете какъв човек бихте взели на работа ако трябва да избирате - такъв който може и ще си върши работата или такъв който е учен и вие ще му вършите работата :039:

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пон 25 юни 2007 12:41

То е ясно, че тука 1% от завършилите "вишу" стават за нещо. Всеки се е затърчал да земе вишуту и да е гордостта на родата, ама повечето са кухи и прости и такива си остават. Естествено, че работодателя ще търси кадърния човек за поста, но какво става когато двама еднакво добри в работата си кандидатстват за едно място, но единия е учил, има диплома и т.н.? :roll:

И въпреки всичко, ако не си прост и ограничен висшето образование учи на много повече от професия. Там се учиш да мислиш, да поемаш отгоорност, да се изказваш, общуваш и т.н. и т.н. Просто в българия са малко извратени нещата. :twisted:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 25 юни 2007 12:53

dermeister написа:
И въпреки всичко, ако не си прост и ограничен висшето образование учи на много повече от професия. Там се учиш да мислиш, да поемаш отгоорност, да се изказваш, общуваш и т.н. и т.н. Просто в българия са малко извратени нещата. :twisted:

:да: :да: :да:
и ще добавя - не малко , а МНОГО извратени нещата

куцо, кьораво и сакато тръгнало висше да учи......а прости, прости кухи, кухи, неграмотни , нагли, такъв сволач е по университетите плъзнал от години......ама взмат диплома и после се насират каквото и да подхванат.......

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Пон 25 юни 2007 13:01

Vizor написа:

Пожелавам ти да не идва времето, когато някой ще ти каже "как се прецака като не учи", защото всичко е преходно, днес си там, утре не!!!!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 25 юни 2007 13:06

знанието е капитал
днес може и да не се котира, утре ще е основна нужда

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пон 25 юни 2007 13:19

Pichaga написа:знанието е капитал
днес може и да не се котира, утре ще е основна нужда

Капитал ама изветрява ! Аз нищо не помня в момента от това което съм учил ! Като му дойде ремето кой ще ти купи изветрял капитал :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”