Помогнете ми моля.
Austrian Airlines beh?it sich das Recht vor,Ihre Kreditakarte jederzeit auf Richtigkeit zu?berpr? fen Sollte die Kreditkarte nicht im Umfang des gesamten Ticketpreises gedeckt sein,wird kein Ticket ausgestellt.Austrian Airlines haftet nicht f?r hierdurch eintstandene Sch?den
Billet muligheder:
Betalingsm?de: Du betaler Med kreditokort
Някой да ми помогне с Немски малко.благодаря
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
братле така е написано в писмото -едно към едно съм го преписал
- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
- Двигател: от 1600 до 3200
Значи толко и разбираш
"Австрииски Авиолиний си запазва правото, да проверява по всяко време вашата кр. карта за валидност. Ако в картата няма достатъчно пари за да се покрие цената на целия билет, то такъв не се издава.Австрийски Авиолиний не отговаря за повреди последвали от горепосочената проверка!"
А тия двете отдолу маи не са на немски!Иначе това е в общи линий не съм го превел съвсем точно но не съм станал преводач още!

"Австрииски Авиолиний си запазва правото, да проверява по всяко време вашата кр. карта за валидност. Ако в картата няма достатъчно пари за да се покрие цената на целия билет, то такъв не се издава.Австрийски Авиолиний не отговаря за повреди последвали от горепосочената проверка!"
А тия двете отдолу маи не са на немски!Иначе това е в общи линий не съм го превел съвсем точно но не съм станал преводач още!

-
- Автомобил:
- Двигател:
.
благодаря това е писмо до баща ми с резервация за полет и не мога да разбера дали му е платен билета
Re: Някой да ми помогне с Немски малко.благодаря
jeki написа:Помогнете ми моля.
Austrian Airlines beh?it sich das Recht vor,Ihre Kreditakarte jederzeit auf Richtigkeit zu?berpr? fen Sollte die Kreditkarte nicht im Umfang des gesamten Ticketpreises gedeckt sein,wird kein Ticket ausgestellt.Austrian Airlines haftet nicht f?r hierdurch eintstandene Sch?den
Billet muligheder:
Betalingsm?de: Du betaler Med kreditokort
Австрииските авиолинии запазват правата си, по всяко време да проверява вашата кредитна карта дали е истинска. В случай, че кредитната карта не може да покрие цялата сума по вашия билет, няма да ви бъде издаден такъв. В такъв случай австрииските авиолинии не носят отговорност за евентуално нанесени щети.
Или с мои думи:ако кредитната ти карта не плати билета няма да ти се издаде такъв, при което няма и да летиш. Следователно може да изгубиш пари или да се набуташ с хотел или изпускане на други връзки. По този начин те си застраховат да не ти плащат определени щети.
Ако нещо не е ясно питай

-
- Автомобил:
- Двигател:
.
защото му в е пратено кой полет в колко чеса ама не мога да разбера дали му е платен билета - пише освен да напиша цялото писмо - ще можеш ли да ми помогнеш
Re: .
jeki написа:защото му в е пратено кой полет в колко чеса ама не мога да разбера дали му е платен билета - пише освен да напиша цялото писмо - ще можеш ли да ми помогнеш
Сканирай го и го качи аз ще ти кажа какво е, ако не можеш да го сканираш го напиши.
-
- Автомобил:
- Двигател:
a
Your Australian booking confirmation
Din Austrian Reservationsbekr Ftelse
Pris -379.11 evro
Udstedelseshonorar 30 evro
prisinformation
ombooking Ombooking er mullig mod et gebyr p 50 evro
Din Austrian Reservationsbekr Ftelse
Pris -379.11 evro