Алармите пред блока не ме оставят да спя - Какви права имам?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Алармите пред блока не ме оставят да спя - Какви права имам?
Има 2 коли пред блока ми, които издават странни звуци. Едната цяла нощ през константен интервал от време издава звуци като сонарна подводница. Другата като минат хора покрай нея и издава звуци на жаба в блато /сериозно без никъв майтап точно звуци на жаба/. Значи това е само нощем...ако викна полицаите и им покажа колите какво става? Собтсвениците са много неразбрани и нямам намерение да се карам с тях. Остава една да пищи като кораб и ще продавам апартамента с излаз към морето...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж на какво попаднах в един друг форум
"Скъпи приятелю!
От 1 март 2006 г. насам всяка вечер паркирате тази Тойота Лексус с номер С 2002 АК на паркинга пред кооперацията на ул. Лермонтов #10.
Всяка нощ обитателите на тази кооперация са принудени по няколко часа да слушат гръмогласни мелодии, издавани от алармата на Вашия автомобил. През гореспоменатия период Вие нито веднъж не си дадохте труда да спрете сигнала за тревога.
Затова искам да Ви помоля нещо: отнасяйте се с по-голямо уважение към хората, които живеят във Вашия блок, и се постарайте да контролирате звуците, издавани от Вашата прекрасна нова кола. Препоръчвам Ви от днес насетне да изключвате навреме лъжливите сигнали, които алармата Ви подава и при най-малките странични шумове: преминаване на кола по улицата, лай на бездомно куче, потропващи дамски точкета и т. н. В случай, че не удовлетворите молбата ми и продължите да оставяте алармата да вие за повече от десетина минутки, то разкошният Ви автомобил ще бъде сполетян от тежка участ.
Първо, безшумно ще пробия дупка в стъклото на вратата от шофьорската страна, ще вляза в колата и ще натисна копчето за отваряне на предния капак. След това с лозарски ножици ще срежа всички кабели на смотаната Ви аларма. Ще неутрализирам имобилайзъра и в рамките на две минути ще съм подкарал автомобила Ви в неизвестна за Вас посока.
В един приятелски гараж ще модифицирам малко Лексуса. А след седмица той ще пищи с нова алармена сигнализация пред нечий друг дом, на друг паркинг, в друг град. Там, където аз, за мое щастие, няма да бъда.
Имате два дни да помислите по молбата ми. През това време аз ще се упражнявам да подкарвам кола без да използвам ключове. Искам да подобря рекорда си от 53 секунди — времето, което ми беше необходимо да разкарам Линкълн Навигатора, дето пищеше по цяла нощ пред апартaмента на родителите ми. "
Пробвай и ти с бележка,само гледай да не те видят че с тия заплахи за гуми и т.н после ако недай си боже стане нещо може да имаш проблеми...

"Скъпи приятелю!
От 1 март 2006 г. насам всяка вечер паркирате тази Тойота Лексус с номер С 2002 АК на паркинга пред кооперацията на ул. Лермонтов #10.
Всяка нощ обитателите на тази кооперация са принудени по няколко часа да слушат гръмогласни мелодии, издавани от алармата на Вашия автомобил. През гореспоменатия период Вие нито веднъж не си дадохте труда да спрете сигнала за тревога.
Затова искам да Ви помоля нещо: отнасяйте се с по-голямо уважение към хората, които живеят във Вашия блок, и се постарайте да контролирате звуците, издавани от Вашата прекрасна нова кола. Препоръчвам Ви от днес насетне да изключвате навреме лъжливите сигнали, които алармата Ви подава и при най-малките странични шумове: преминаване на кола по улицата, лай на бездомно куче, потропващи дамски точкета и т. н. В случай, че не удовлетворите молбата ми и продължите да оставяте алармата да вие за повече от десетина минутки, то разкошният Ви автомобил ще бъде сполетян от тежка участ.
Първо, безшумно ще пробия дупка в стъклото на вратата от шофьорската страна, ще вляза в колата и ще натисна копчето за отваряне на предния капак. След това с лозарски ножици ще срежа всички кабели на смотаната Ви аларма. Ще неутрализирам имобилайзъра и в рамките на две минути ще съм подкарал автомобила Ви в неизвестна за Вас посока.
В един приятелски гараж ще модифицирам малко Лексуса. А след седмица той ще пищи с нова алармена сигнализация пред нечий друг дом, на друг паркинг, в друг град. Там, където аз, за мое щастие, няма да бъда.
Имате два дни да помислите по молбата ми. През това време аз ще се упражнявам да подкарвам кола без да използвам ключове. Искам да подобря рекорда си от 53 секунди — времето, което ми беше необходимо да разкарам Линкълн Навигатора, дето пищеше по цяла нощ пред апартaмента на родителите ми. "
Пробвай и ти с бележка,само гледай да не те видят че с тия заплахи за гуми и т.н после ако недай си боже стане нещо може да имаш проблеми...
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Алармите пред блока не ме оставят да спя - Какви права и
chefito написа:Има 2 коли пред блока ми, които издават странни звуци. Едната цяла нощ през константен интервал от време издава звуци като сонарна .........
Трябва да си намериш някой апаш да ги "обезвреди" веднъж за винаги

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
ххахах ! значи не съм бил само аз ! И аз имах такова проблемче ..... писах(ме) на човека анонимно ( молихме го даже) да си оправи алармата ... той казал да го духаме всички , колата му била ценна ...... И понеже аз знам, че в БГ няма закони, не му се обадих , нито му казах нещо ..... даже не се и приближих до него .... ама намерих начин , да го посъветвам какво ще му се случи на колата , ако не размисли
После той писа ( до анонимните ) с молба да не го предупреждаваме повече и си оправи алармата
Та от оплаквания няма смисъл колеги ..ще се оплачеш , а само ще те разберат кой си .... ако е келеш може на тебе да ти се случи нещо - знаеш ли
та затова казвам в БГ само терора оправя нещата ..ама безличния терор - без име , без лице , без адрес.... а има и друго - ти се оплачеш , на друг му избият чивиите и направи нещо - познай после кой търсят за обяснения или едни момчета с едни бухалки - зависи от случая ..... та си помисли хубаво как си търсиш правата 

- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хахахха и аз имах преди такъв проблем,един пичага на няколко пъти си забравяше радиото пуснато и пускаше след това алармата,баща ми викна полицията,щото тва всяка вечер и алармата не спираше.Дойдоха полицаите,провериха на кой е колата,къде живее,отидоха звъняха,ама пича решил да излезне без колата през нощта.И кво направиха полицаите,разбиха прозореца свалиха радиото,сложиха го под седалката и си тръгнаха... Малко се смях.Вярно,че не им е в правата,ама тоя си го заслужаваше...
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
И покрай нас има някаква кола, която пищи през 30-40 сек. за кратко .. незнам за какво. Малоумници много, дето не им прави впечетление, че колите им пречат на другите .. дори и чувствителния режим на алармата е малко кофти, който се включва при някой с 'по-спукано' гарне.. аз затова го включвам на нечувствителен.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”